Toyota ar putea invia modelul MR2

De Sebastian Toma
Publicat Joi, 26.11.2009
Toyota ar putea crea un succesor al lui MR2, care se va numi MR-S si va rivaliza modelul Honda CR-Z. Oficialii marcii japoneze nu au confirmat inca existenta unui asemenea model.

Japonezii de la Toyota ar putea dezvolta un rival hibrid al lui Honda CR-Z. Modelul va fi urmasul moral al lui Toyota MR2 si ar putea fi denumit MR-S. Pentru moment, sigura imagine a viitorului model Toyota este realizata de catre cei de la revista Best Car. Cel mai probabil, noul model va utiliza o versiune modificata a trenului de propulsie de la Prius.

Spre deosebire de Toyota, cei de la Honda au prezentat de mult noul lor model si au anuntat detalii despre acesta. Modelul Honda CR-Z este echipat cu un motor pe benzina de 1.5 litri si este disponibil cu o transmisie manuala cu sase trepte, devenind astfel primul hibrid cu o transmisie manuala cu sase trepte. Propulsorul otto al lui Honda CR-Z are o cilindree de 1.5 litri si furnizeaza, impreuna cu motorul electric, 134 CP.

Oficialii Toyota nu au confirmat inca dezvoltarea unui asemenea model, astfel neexistand informatii despre acesta. Exista posibilitatea ca Toyota sa dezvolte un asemenea model, mai ales ca tocmai a finalizat dezvoltarea modelului FT-86 si are o platforma "proaspata" disponibila pe acest segment.

Via | Carscoop

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru