Vanzari Mercedes

Marti, 12 Aprilie 2016 | Economic

Mercedes, BMW şi Audi luptă bară la bară în segmentul premium: în martie, fiecare constructor a avut cea mai bună lună din istorie

Mercedes rămâne pe primul loc în topul constructorilor premium, însă BMW şi Audi suflă în ceafă. Toţi cei trei producători germani au raportat în martie cea mai bună lună din istorie.
Miercuri, 10 Februarie 2016 | Economic

Avem un nou lider în segmentul premium: Mercedes a surclasat Audi și BMW la vânzări în ianuarie 2016

Ceea ce trebuia să se întâmple s-a întâmplat: Mercedes a început anul 2016 pe prima poziţie în clasamentul constructorilor premium după ce a surclasat Audi și BMW cu 7000, respectiv 20.000 de unităţi.
Luni, 08 Februarie 2016 | Industrie

Mercedes nu vrea să învingă BMW cu orice preţ: "Nu scădem preţurile şi nu renunţăm la profit"

Mercedes se pregăteşte să devină principalul constructor auto premium în acest an în detrimentul BMW, însă insistă că nu va reduce preţurile şi marginile de profit pentru a-şi îndeplini acest obiectiv.
Luni, 11 Ianuarie 2016 | Economic

Topul constructorilor premium: Mercedes a depăşit Audi în 2015. BMW continuă să deţină prima poziţie la nivel mondial

BMW îşi păstrează supremaţia în rândul producătorilor premium la nivel mondial, în timp ce Mercedes a reuşit să surclaseze Audi datorită vânzărilor din China.
Luni, 14 Decembrie 2015 | Industrie

Vânzări premium: creşteri pe linie, BMW rămâne lider în faţa Audi şi Mercedes

BMW ocupă în continuare primul loc în topul vânzărilor de maşini premium în faţa celor de la Mercedes şi Audi, după ce toţi cei trei constructori au raportat vânzări în creştere.
Joi, 12 Noiembrie 2015 | Industrie

Vânzări premium: BMW îşi consolidează poziţia de lider, Mercedes se distanţează de Audi după primele 10 luni

BMW şi-a sporit uşor avansul în fruntea segmentului premium după primele 10 luni ale anului, în timp ce Mercedes a reuşit să mărească diferenţa comparativ cu Audi.
Joi, 22 Octombrie 2015 | Industrie

Vânzări premium: BMW rămâne lider, Mercedes a depăşit Audi în primele nouă luni ale anului

BMW rămâne lider în segmentul premium, după vânzările din primele nouă luni ale anului, însă Mercedes a depăşit Audi şi se apropie periculos de prima poziţie a clasamentului.
Marti, 14 Iulie 2015 | Industrie

Vânzări premium în prima jumătate a anului: BMW rămâne liderul segmentului, dar Audi și Mercedes vin tare din urmă

Producătorii de automobile premium au prezentat rezultatele de vânzări pentru prima jumătate a anului curent. În ciuda creșterilor obținute de alte mărci, BMW rămâne liderul la vânzări al segmentului.
Marti, 12 Mai 2015 | Industrie

Vânzări premium: BMW depăşeşte pentru prima dată în istorie 600.000 de maşini vândute în perioada ianuarie-aprilie

După primele patru luni ale anului 2015 industria auto premium se bucură încă de creşteri substanţiale. Vânzările înregistrate în aprilie sunt ceva mai mici ca cele din martie, dar mult mai bune faţă de cele de anul trecut.
Miercuri, 22 Aprilie 2015 | Industrie

Vremuri interesante în zona premium: Mercedes-Benz vrea să depăşească BMW şi Audi până în 2020

Chiar dacă rivalii de la BMW şi Audi conduc de câţiva ani clasamentele de vânzări, cei de la Mercedes-Benz vizează o creştere rapidă până în 2020, an în care speră să-şi depăşească rivalii cu ajutorul unei urcări susţinute pe piaţa din China.
Luni, 09 Martie 2015 | Industrie

Mercedes-Benz a vândut toate exemplarele G63 AMG 6x6 disponibile

Al doilea cel mai scump model din oferta Mercedes-Benz, G63 AMG 6x6, a fost scos din ofertă după puţin peste 100 de exemplare vândute pentru a-i păstra exclusivitatea.
Miercuri, 07 Ianuarie 2015 | Economic

BMW redevine constructorul premium numărul unu în Statele Unite, depășind Mercedes

BMW s-a răzbunat în 2014 pe rivalul său din Stuttgart, reușind să revină pe prima treaptă a podiumului celor mai mari producători premium din Statele Unite.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Vineri, 08 August 2014 | Industrie

BMW conduce după şapte luni clasamentul vânzărilor în segmentul premium

BMW, Audi şi Mercedes-Benz au continuat bătălia vânzărilor şi în 2014. Cele trei mărci au prezentat rezultatele de vânzări pentru luna iulie şi pentru primele şapte luni ale anului, iar lupta a fost câştigată din nou de BMW.
Miercuri, 02 Iulie 2014 | Economic

SUA: Vânzările BMW au depăşit Mercedes în primele şase luni ale anului

După primele şase luni ale anului, BMW a vândut mai multe maşini decât Mercedes pe piaţa din SUA, revenind în vârful clasamentului producătorilor premium.
Miercuri, 09 Aprilie 2014 | Industrie

BMW, Audi şi Mercedes-Benz raportează vânzări-record în luna martie 2014

Anul 2014 este unul excelent pentru toate cele trei mărci premium germane care conduc detaşat topul vânzărilor din această zonă a industriei auto. Toate trei raportează recorduri de vânzări atât lunare, cât şi trimestriale.
Vineri, 17 Ianuarie 2014 | Industrie

E oficial: Dacia e brandul auto cu cea mai mare creştere în Europa în 2013

Dacia a reuşit să vândă în Europa în 2013 cu aproape un sfert mai mult decât în anul precedent, creşterea reuşind să transforme marca de la Mioveni în performera anului pe Bătrânul Continent.
Luni, 09 Decembrie 2013 | Economic

Lexus nu vrea să creeze modele accesibile de tipul lui Mercedes CLA

Lexus nu vrea sa le calce pe urme rivalilor de la Mercedes, care mizează pe modele mai ieftine, cum este CLA, pentru a atrage clienţi tineri şi nu neapărat fideli brandului.
Joi, 24 Octombrie 2013 | Economic

Daimler: creştere de 16% a profitului în al treilea sfert al anului

Lansarea lui CLA a dus la cel mai bun rezultat al Mercedes-Benz din ultimii ani. Marca din Stuttgart şi-a depăşit rivalii de la BMW şi Audi la vânzări în luna septembrie şi a avut o creştere a profitului în al treilea sfert.
Marti, 13 August 2013 | Industrie

Mercedes-Benz va comercializa maşini pe internet

Mercedes-Benz vrea să intre pe segmentul vânzărilor de automobile pe internet. Până la sfârşitul anului curent, nemţii vor implementa un sistem de comercializare online pentru pieţele din Germania şi Polonia.
Joi, 08 August 2013 | Industrie

Iulie: Mercedes-Benz a depăşit BMW şi Audi la creşterea vânzărilor

În ciuda faptului că Mercedes-Benz a reuşit o creştere de 20% a vânzărilor în decursul lunii trecute, marca din Stuttgart nu a reuşit să-şi detroneze rivalii tradiţionali de la BMW şi de la Audi.

Tag-uri similare

Mercedes, Mercedes-Benz, vanzari, Daimler, E-Klasse, C-Klasse, vanzari Mercedes, E-Klasse Cabrio, Mercedes-Benz E-Klasse Cabrio, productie Daimler
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru