Vanzari Volkswagen

Marti, 03 Ianuarie 2017 | Economic

Pentru prima dată după 54 de ani, cea mai vândută mașină din Suedia nu este un Volvo

Din 1962 și până în 2015, cea mai vândută mașină pe piața din Suedia era un Volvo. Suedezii dețin o cincime din piața mamă, însă în 2016 au fost bătuți chiar la ei acasă de un model german.
Joi, 15 Decembrie 2016 | Economic

Rocada la vârf după vânzările din noiembrie: Grupul Renault depăşeşte PSA Peugeot Citroen

Vânzările Grupului Volkswagen au crescut în noiembrie, în timp ce Grupul Renault a reuşit să depăşească PSA Peugeot Citroen pentru a urca pe locul 2 în clasamentul din Uniunea Europeană.
Joi, 27 Octombrie 2016 | Industrie

Volkswagen rămâne lider mondial după primele nouă luni ale anului: avans de 80.000 de unităţi în faţa Toyota

Grupul Volkswagen este în continuare cel mai mare constructor auto din lume după primele 9 luni ale anului, întrucât vânzările sale în China sunt triple comparativ cu cele obţinute de Toyota.
Joi, 04 August 2016 | Economic

Piaţa auto germană, în derivă în luna iulie: vânzările Volkswagen, Skoda şi Seat au scăzut cu peste 11%

Piaţa auto din Germania a înregistrat o diminuare surprinzătoare de aproape 4% în luna iulie, după ce Grupul Volkswagen a raportat scăderi semnificative pentru aproape toate mărcile pe care le deţine.
Joi, 28 Iulie 2016 | Economic

În ciuda Dieselgate: Volkswagen rămâne lider mondial la vânzări după primele 6 luni ale anului. Toyota, afectată de probleme de producţie

Volkswagen îşi păstrează prima poziţie în topul celor mai mari constructori auto din lume după primele 6 luni ale anului, ca urmare a problemelor de producţie înregistrate de Toyota.
Marti, 26 Iulie 2016 | Economic

Volkswagen Golf, cea mai populară maşină pe pieţele majore din Europa în prima jumătate a anului. Dacia Sandero, locul 16 în top

Volkswagen Golf este cel mai bine vândut model în principalele 5 pieţe auto din Europa în prima jumătate a anului, în timp ce Dacia Sandero ocupă poziţia a 16-a.
Marti, 26 Aprilie 2016 | Industrie

Problemele de producţie, mai mari decat Dieselgate: Volkswagen depăşeşte Toyota şi este lider mondial la vânzări în primele trei luni din 2016

Volkswagen a devenit cel mai mare constructor auto în primele trei luni ale anului 2016 după ce producţia rivalilor de la Toyota a fost afectată de probleme.
Vineri, 15 Aprilie 2016 | Economic

Semne bune: Dacia a vândut 100.000 de maşini în UE în primele trei luni ale anului. România a înregistrat printre cele mai mari creşteri

Dacia a vândut aproape 100.000 de maşini în Uniunea Europeană în primele trei luni ale anului, pe o piaţă în urcare cu peste 8% în care România a raportat una dintre cele mai mari rate de creştere.
Miercuri, 16 Martie 2016 | Industrie

Creşteri pe linie în Europa: vânzările Dacia în UE au crescut cu 9% în februarie. Seat, singura marcă în declin

Dacia a înregistrat vânzări în creştere cu 9.1% în februarie în Uniunea Europeană într-o piaţă în care Seat este singura marcă cu un declin al vânzărilor comparativ aceeaşi lună a anului trecut.
Sambata, 12 Martie 2016 | Industrie

Europa, singurul motor de creştere: vânzările Volkswagen au scăzut cu 5% în februarie. "Clienţii ne rămân loiali"

Vânzările Volkswagen au înregistrat în februarie un declin de 5% după scăderile majore din China, Statele Unite, Brazilia şi Rusia. Europa a rămas principalul motor de creştere pentru constructorul german.
Marti, 16 Februarie 2016 | Industrie

Volkswagen pierde teren în Europa la vânzările în ianuarie. Ford, Fiat şi Opel profită din plin. Dacia, cotă de piaţă de 2.9% în UE

Vânzările Volkswagen au scăzut cu 4% în ianuarie pe fondul scandalului Dieselgate, iar rivalii de la Ford, Fiat şi Opel au profitat de situaţie şi au raportat creşteri de peste 11%.
Miercuri, 27 Ianuarie 2016 | Industrie

Efectul Dieselgate: Toyota rămâne cel mai mare constructor din lume şi este singurul cu 10 milioane de maşini vândute în 2015

Toyota şi-a păstrat prima poziţie în topul constructorilor mondiali şi în 2015, în timp ce Volkswagen a coborât sub pragul de 10 milioane de maşini conercializate ca urmare a scandalului Dieselgate.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 28 Decembrie 2015 | Industrie

La un pas de păstrarea supremaţiei în 2015: Toyota a depăşit Volkswagen la vânzări şi în noiembrie

Toyota a fost cel mai mare constructor auto din lume în primele 11 luni ale anului şi este la un pas să-şi păstreze poziţia de lider şi în 2015 în detrimentul rivalilor de la Volkswagen, afectaţi de scandalul Dieselgate.
Marti, 17 Noiembrie 2015 | Industrie

Europenii nu dau doi bani pe dieselgate: vânzările Volkswagen, neafectate de scandalul emisiilor

Vânzările Volkswagen au scăzut cu numai 0.2% în Europa în luna octombrie, astfel că producătorul german nu resimte aproape deloc scandalul diesel. În acelaşi timp, vânzările Renault au scăzut cu 0.7", iar cele ale concernului PSA Peugeot - Citroen cu 0.9%.
Luni, 16 Noiembrie 2015 | Intern

Înmatriculările de maşini second-hand au crescut cu 13%. Volkswagen are peste un sfert din piaţă

România a înregistrat în primele 10 luni ale anului o creştere de aproape 13% a înmatriculărilor de maşini second-hand comparativ cu perioada similară din 2014, iar Volkswagen deţine peste un sfert din această piaţă.
Vineri, 13 Noiembrie 2015 | Intern

Efectul Dieselgate în România: Înmatriculările Volkswagen au scăzut cu 9% pe o piaţă în creştere

Înmatriculările de maşini noi în România au crescut cu 3% în octombrie comparativ cu perioada similară a anului trecut, însă Volkswagen a înregistrat o scădere de aproape 9%.
Vineri, 21 August 2015 | Modele noi

Volkswagen amână lansarea următoarei generații Phaeton

Lansarea înlocuitorului lui Volkswagen Phaeton, nava amiral a mărcii din Wolfsburg, a fost amânată din nou, titrează Automotive News citând surse din cadrul mărcii.
Marti, 16 Iunie 2015 | Industrie

Grupul Volkswagen ar putea fi împărțit în patru companii separate

Potrivit unor surse din cadrul companiei, concernul Volkswagen ar putea să-și împartă operațiunile în patru companii diferite. Reprezentanții Grupului Volkswagen nu au comentat zvonurile.
Joi, 12 Februarie 2015 | Economic

Vânzările mărcii Volkswagen, în uşoară scădere: patru luni consecutive pe minus

Deşi grupul VAG a depăşit pragul record de 10 milioane de maşini vândute în 2014, brandul Volkswagen se confruntă cu o scădere a vânzărilor în ultimele patru luni.
Miercuri, 28 Ianuarie 2015 | Industrie

Analiştii din industrie: "Un succesor al lui Volkswagen Phaeton este un proiect iraţional"

Mai mulţi analişti din industria auto sunt surprinşi de intenţia concernului Volkswagen de a lansa un nou Phaeton, deşi generaţia precedentă a fost un eşec din punct de vedere financiar.

Tag-uri similare

Volkswagen, Ford, Toyota, VW, GM, vanzari Volkswagen, vanzari Toyota, vanzari auto, vanzari Ford, vanzari VW
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru