Vanzari Volkswagen

Joi, 28 Iulie 2016 | Economic

În ciuda Dieselgate: Volkswagen rămâne lider mondial la vânzări după primele 6 luni ale anului. Toyota, afectată de probleme de producţie

Volkswagen îşi păstrează prima poziţie în topul celor mai mari constructori auto din lume după primele 6 luni ale anului, ca urmare a problemelor de producţie înregistrate de Toyota.
Marti, 26 Iulie 2016 | Economic

Volkswagen Golf, cea mai populară maşină pe pieţele majore din Europa în prima jumătate a anului. Dacia Sandero, locul 16 în top

Volkswagen Golf este cel mai bine vândut model în principalele 5 pieţe auto din Europa în prima jumătate a anului, în timp ce Dacia Sandero ocupă poziţia a 16-a.
Marti, 26 Aprilie 2016 | Industrie

Problemele de producţie, mai mari decat Dieselgate: Volkswagen depăşeşte Toyota şi este lider mondial la vânzări în primele trei luni din 2016

Volkswagen a devenit cel mai mare constructor auto în primele trei luni ale anului 2016 după ce producţia rivalilor de la Toyota a fost afectată de probleme.
Vineri, 15 Aprilie 2016 | Economic

Semne bune: Dacia a vândut 100.000 de maşini în UE în primele trei luni ale anului. România a înregistrat printre cele mai mari creşteri

Dacia a vândut aproape 100.000 de maşini în Uniunea Europeană în primele trei luni ale anului, pe o piaţă în urcare cu peste 8% în care România a raportat una dintre cele mai mari rate de creştere.
Miercuri, 16 Martie 2016 | Industrie

Creşteri pe linie în Europa: vânzările Dacia în UE au crescut cu 9% în februarie. Seat, singura marcă în declin

Dacia a înregistrat vânzări în creştere cu 9.1% în februarie în Uniunea Europeană într-o piaţă în care Seat este singura marcă cu un declin al vânzărilor comparativ aceeaşi lună a anului trecut.
Sambata, 12 Martie 2016 | Industrie

Europa, singurul motor de creştere: vânzările Volkswagen au scăzut cu 5% în februarie. "Clienţii ne rămân loiali"

Vânzările Volkswagen au înregistrat în februarie un declin de 5% după scăderile majore din China, Statele Unite, Brazilia şi Rusia. Europa a rămas principalul motor de creştere pentru constructorul german.
Marti, 16 Februarie 2016 | Industrie

Volkswagen pierde teren în Europa la vânzările în ianuarie. Ford, Fiat şi Opel profită din plin. Dacia, cotă de piaţă de 2.9% în UE

Vânzările Volkswagen au scăzut cu 4% în ianuarie pe fondul scandalului Dieselgate, iar rivalii de la Ford, Fiat şi Opel au profitat de situaţie şi au raportat creşteri de peste 11%.
Miercuri, 27 Ianuarie 2016 | Industrie

Efectul Dieselgate: Toyota rămâne cel mai mare constructor din lume şi este singurul cu 10 milioane de maşini vândute în 2015

Toyota şi-a păstrat prima poziţie în topul constructorilor mondiali şi în 2015, în timp ce Volkswagen a coborât sub pragul de 10 milioane de maşini conercializate ca urmare a scandalului Dieselgate.
Luni, 28 Decembrie 2015 | Industrie

La un pas de păstrarea supremaţiei în 2015: Toyota a depăşit Volkswagen la vânzări şi în noiembrie

Toyota a fost cel mai mare constructor auto din lume în primele 11 luni ale anului şi este la un pas să-şi păstreze poziţia de lider şi în 2015 în detrimentul rivalilor de la Volkswagen, afectaţi de scandalul Dieselgate.
Marti, 17 Noiembrie 2015 | Industrie

Europenii nu dau doi bani pe dieselgate: vânzările Volkswagen, neafectate de scandalul emisiilor

Vânzările Volkswagen au scăzut cu numai 0.2% în Europa în luna octombrie, astfel că producătorul german nu resimte aproape deloc scandalul diesel. În acelaşi timp, vânzările Renault au scăzut cu 0.7", iar cele ale concernului PSA Peugeot - Citroen cu 0.9%.
Luni, 16 Noiembrie 2015 | Intern

Înmatriculările de maşini second-hand au crescut cu 13%. Volkswagen are peste un sfert din piaţă

România a înregistrat în primele 10 luni ale anului o creştere de aproape 13% a înmatriculărilor de maşini second-hand comparativ cu perioada similară din 2014, iar Volkswagen deţine peste un sfert din această piaţă.
Vineri, 13 Noiembrie 2015 | Intern

Efectul Dieselgate în România: Înmatriculările Volkswagen au scăzut cu 9% pe o piaţă în creştere

Înmatriculările de maşini noi în România au crescut cu 3% în octombrie comparativ cu perioada similară a anului trecut, însă Volkswagen a înregistrat o scădere de aproape 9%.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Vineri, 21 August 2015 | Modele noi

Volkswagen amână lansarea următoarei generații Phaeton

Lansarea înlocuitorului lui Volkswagen Phaeton, nava amiral a mărcii din Wolfsburg, a fost amânată din nou, titrează Automotive News citând surse din cadrul mărcii.
Marti, 16 Iunie 2015 | Industrie

Grupul Volkswagen ar putea fi împărțit în patru companii separate

Potrivit unor surse din cadrul companiei, concernul Volkswagen ar putea să-și împartă operațiunile în patru companii diferite. Reprezentanții Grupului Volkswagen nu au comentat zvonurile.
Joi, 12 Februarie 2015 | Economic

Vânzările mărcii Volkswagen, în uşoară scădere: patru luni consecutive pe minus

Deşi grupul VAG a depăşit pragul record de 10 milioane de maşini vândute în 2014, brandul Volkswagen se confruntă cu o scădere a vânzărilor în ultimele patru luni.
Miercuri, 28 Ianuarie 2015 | Industrie

Analiştii din industrie: "Un succesor al lui Volkswagen Phaeton este un proiect iraţional"

Mai mulţi analişti din industria auto sunt surprinşi de intenţia concernului Volkswagen de a lansa un nou Phaeton, deşi generaţia precedentă a fost un eşec din punct de vedere financiar.
Miercuri, 21 Ianuarie 2015 | Economic

Toyota rămâne cel mai mare constructor din lume şi în 2014, cu un avans infim în faţa Volkswagen

Toyota a reuşit să îşi păstreze poziţia de lider în topul celor mai mari producători auto din lume, devansând Volkswagen cu o diferenţă extrem de mică.
Marti, 09 Decembrie 2014 | Industrie

Noiembrie 2014: Volkswagen a suferit a patra lună consecutivă de scădere a vânzărilor globale

Luna noiembrie a adus cea mai mare scădere a vânzărilor pentru Volkswagen în anul 2014. Luna nefavorabilă pentru marca germană a venit după alte trei luni în care vânzările nu au crescut sau au fost în scădere faţă de anul trecut.
Luni, 08 Decembrie 2014 | Industrie

Studiu: Renault, BMW şi Volkswagen şi-au răstrâns cel mai mult reţelele de dealeri din Europa în ultimii şapte ani

Reţeaua de dealeri auto din Europa s-a restrâns într-un ritm mai lent decât scăderea vânzărilor de pe această piaţă în ultimii şapte ani, arată un studiu al Bernstein Research. Marca Renault a avut cea mai pronunţată restrângere a reţelei de dealeri.
Luni, 24 Noiembrie 2014 | Modele noi

Volkswagen va investi 86 de miliarde de euro în cinci ani pentru a surclasa Toyota la vânzări

Nemţii de la Volkswagen Group vor opera investiţii în valoare totală de 86 de miliarde de euro în următorii cinci ani pentru a-şi extinde gama şi mări vânzările pentru a detrona Toyota în clasamentul global al vânzărilor de automobile.

Tag-uri similare

Volkswagen, Ford, Toyota, GM, VW, vanzari Volkswagen, vanzari Toyota, vanzari auto, vanzari Ford, vanzari VW
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru