Volkswagen Dieselgate

Vineri, 31 Martie 2017 | Industrie

Volkswagen a primit acordul să vândă din nou modele diesel în Statele Unite, după o pauză de 18 luni

Volkswagen a primit acordul Agenției Americane de Mediu să vândă din nou mașini diesel în Statele Unite. Pentru moment, germanii vor vinde doar mașinile produse în 2015 și blocate atunci din cauza scandalului.
Marti, 17 Ianuarie 2017 | Industrie

Scenariul prin care Volkswagen ar fi putut evita Dieselgate: motoare diesel furnizate de Mercedes încă din 2005

Volkswagen și Mercedes au discutat în 2005 despre posibilitatea încheierii unui parteneriat. Mercedes ar fi urmat să furnizeze motoare diesel pentru modelele VW și scandalul Dieselgate ar fi putut fi astfel evitat.
Luni, 31 Octombrie 2016 | Economic

Hyundai încearcă să momească americanii afectați de Dieselgate: toți cei care au avut mașini Volkswagen cu emisii false primesc reduceri

Hyundai profită de imaginea proastă pe care o are Volkswagen în Statele Unite după scandalul Dieselgate. Sud coreenii oferă reduceri substanțiale pentru clienții care au fost afectați de scandal.
Joi, 07 Ianuarie 2016 | Industrie

Volkswagen are noi probleme în SUA: germanii ar putea cumpăra înapoi 115.000 de maşini

Autorităţile americane au respins propunerile Volkswagen pentru rezolvarea problemelor cu emisiile maşinilor, iar presa susţine că producătorul german va fi nevoit să cumpere înapoi circa 115.000 de maşini dintre cele 600.000 afectate.
Miercuri, 23 Decembrie 2015 | General

Volkswagen adoptă o atitudine umilă după scandalul Dieselgate: renunță la sloganul ”Das Auto”

Volkswagen vrea să renunțe la celebrul slogan ”Das Auto”, după scandalul Dieselgate. Abandonarea acestuia se va face treptat, el urmând a fi înlocuit de o formulare nouă.
Marti, 24 Noiembrie 2015 | Industrie

Evrika! Volkswagen a găsit o soluție pentru repararea mașinilor afectate de scandalul Dieselgate

Volkswagen a confirmat că a depus deja o soluție pentru remedierea problemelor ieșite la iveală în scandalul Dieselgate. Ea trebuie să fie aprobată oficial înainte de a fi demarată o rechemare în service.
Duminica, 01 Noiembrie 2015 | Industrie

Cazul Volkswagen: angajaţii care mărturisesc implicarea în scandalul emisiilor nu vor fi concediaţi

Volkswagen apelează la măsuri radicale pentru aflarea vinovaţilor în scandalul emisiilor: germanii promit că angajaţii care spun tot ce ştiu despre acest caz nu vor fi concediaţi.
Vineri, 30 Octombrie 2015 | Industrie

Furtuna Dieselgate începe să lovească Volkswagen: sunt deja 600 de procese doar în Elveția

Deși ne-am fi așteptat ca cele mai multe procese împotriva Volkswagen să înceapă în Statele Unite, elvețienii vor să contrazică așteptările tuturor. În Țara Cantoanelor există deja 600 de procese împotriva constructorului german.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru