Volkswagen golf gti clubsport

Miercuri, 14 Octombrie 2020 | Modele noi

Volkswagen lansează noul Golf GTI Clubsport: 300 de cai putere și 0-100 km/h în mai puțin de 6 secunde

Volkswagen a prezentat noul Golf GTI Clubsport. Hot Hatch-ul producătorului german este echipat cu un motor de 2.0 litri TSI care dezvoltă 300 CP și 400 Nm. Resursele vor fi gestionate exclusiv de o transmisie DSG cu șapte trepte.
Miercuri, 27 Aprilie 2016 | Modele noi

Volkswagen are o surpriză pentru fanii lui Golf: se naște GTI Clubsport S, o versiune cu 310 cai, inspirată de Porsche 911 GT3

Cu ocazia Festivalului de la Worthersee, Volkswagen va dezvălui cel mai puternic Golf al momentului. Se numește GTI Clubsport, va avea o producție limitată și un preț pe măsură.
Miercuri, 09 Septembrie 2015 | SALONUL AUTO FRANKFURT 2015

Volkswagen Golf GTI Clubsport, versiune nouă cu 265 de cai putere

Volkswagen extinde gama actualului Golf GTI cu o versiune nouă, botezată Clubsport. Ea dezvoltă 265 de cai putere, dar poate oferi chiar și 290 mulțumită unei funcții speciale.
Miercuri, 13 Mai 2015 | Concepte

Volkswagen Golf GTI Clubsport: primele imagini oficiale

Volkswagen a dezvăluit primele imagini şi detalii ale noului Golf GTI Clubsport, un exerciţiu pre-producţie care sărbătoreşte 40 de ani de la debutul primului Golf GTI.
Vineri, 08 Mai 2015 | Concepte

Volkswagen Golf GTI Clubsport: primele schiţe ale conceptului creat pentru fanii mărcii

Volkswagen a dezvăluit primele schiţe ale conceptului pe care îl pregăteşte pentru Festivalul de la Worthersee. El se va numi Golf GTI Clubsport şi va avea la bază versiunea sportivă a compactei germane.

Tag-uri similare

Volkswagen, Volkswagen Golf, volkswagen golf gti clubsport, volkswgaen golf gti
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru