Zotye

Vineri, 10 Noiembrie 2017 | Industrie

Extinderea activității: Ford va construi și va vinde mașini electrice în China

Ford a semnat un parteneriat cu chinezii de la Zotye prin care a apărut Zotye Ford Automobile, o companie care va construi mașini electrice doar pentru piața din China.
Marti, 11 Aprilie 2017 | General

După ce au copiat designul lui Porsche Macan, chinezii ridică ștacheta: vor lansa un concept care seamănă cu Lamborghini Urus

Chinezii de la Zotye, deveniți celebri după copia lui Porsche Maacan, pregătesc un nou SUV în gamă. Acesta ar urma să fie o copie fidelă a viitorului Lamborghini Urus.
Joi, 13 Octombrie 2016 | O lume nebuna

"Porsche-ul săracului" vine din China: Zotye SR9 este o copie aproape identică a lui Porsche Macan

Constructorul chinez Zotye merge pe linia bătătorită de producătorii auto compatrioți în ultimul deceniu și copiază Porsche Macan. Modelul rezultat, Zotye SR, este însă de 6 ori mai ieftin decât SUV-ul compact Porsche.
Luni, 08 August 2016 | Modele noi

Mașina de copiat chinezească lovește iar: noul Vokswagen Tiguan are un frate geamăn în China

Constructorul chinez Zotye, recunoscut pentru plagierea modelelor din Grupul Volkswagen, a recidivat. Asiaticii au copiat designul noului Volkswagen Tiguan.
Joi, 17 Martie 2016 | O lume nebuna

Până unde merge tupeul copiatorilor chinezi: constructorul Zotye a clonat designul lui Porsche Macan

Plagiatul a fost ridicat la rang de artă în China. Producătorul Zotye a lansat o mașină care seamănă perfect cu Porsche Macan. Până și interiorul a fost copiat cu fidelitate.

Tag-uri similare

Porsche, Porsche Macan, copie chinezeasca, clona chinezeasca, Zotye, masina China, clona China, plagiator chinez, Zotye SR8
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru