Timpul de așteptare pentru Mercedes-Benz Clasa G, prelungit până în 2024

de Tiberiu Safta
Vineri, 04.02.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Potrivit unei publicații specializate în modele Mercedes-Benz, timpul de așteptare pentru un Clasa G a fost prelungit până în ultimul trimestru din 2024. Asta vine după ce emblematicul SUV s-a bucurat de un număr record de vânzări în 2021.

Mercedes-Benz Clasa G rămâne, pentru mulți, un model foarte dorit și apreciat. Anul trecut, marca germană a reușit să vândă peste 41.000 de exemplare, ceea ce reprezintă un record pentru mașina care a fost lansată, pentru prima dată, în 1979.

Din câte se pare, însă, vânzările lui G Class vor începe să scadă din acest an. Potrivit publicației MBPassionBlog, Mercedes-Benz ar fi oprit, temporar, livrările pentru G Class. Ba mai mult, se pare că timpul de așteptare pentru acest model a fost prelungit până în ultimul trimestru din 2024.

Tot aceeași publicație relevă faptul că Mercedes-Benz a încetat să mai accepte comenzi pentru SUV-ul de lux încă din 17 ianuarie. Un motiv plauzibil pentru care compania germană ar fi oprit livrările lui G Class este acela de a lansa o variantă actualizată a mașinii de teren.

Actuala iterație G Class a fost lansată în 2018. Din informațiile existente, modelul actualizat va avea schimbări minore la exterior.

Cele mai mari schimbări se vor regăsi la interior, acolo unde G Class va primi un sistem multimedia actualizat, precum și ecrane mai mari.

via Motor1

Comentarii (3)

  • Unora le-a mers excelent in plandemie,astia nu mai fac fata cererii cu G-ul,Ferrari a dat ieri angajatilor cate 12 000euro de caciula prima c-a avut record de vanzari si profit.
    6 3
  • Seriff
    Pai la cati bani au facut unii din afacerea numita Pandemie, sa nu te miri.
    5 1
  • Edikkk
    Bombardierii şi piţipoancele trebuie să se etaleze

    Ce contează poluarea când trebuie să "demonstrezi"

    Ce contează că ieri a explodat un vas enorm care căra petrol, aşa vreo câteva milioane de litri

    https://youtube.com/shorts/XVtLOy6mXeo
    1 5

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru