Noul Mercedes-AMG CLA 45 S Edition 1: ediția specială va fi produsă în 25 de exemplare

de Tiberiu Safta
Miercuri, 03.04.2024
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Mercedes-AMG a prezentat oficial noul CLA 45 S Edition 1. Aceasta este o ediție specială a berlinei compacte de performanță și este disponibilă exclusiv pe piața din Statele Unite. Doar 25 de exemplare vor fi construite.

Versiunea de performanță Mercedes-AMG CLA 45 S a primit o ediție specială. Aceasta este botezată simplu Edition 1 și este o ediție care va fi oferită exclusiv pe piața din Statele Unite. De asemenea, noua ediție va fi una foarte rară, deoarece constructorul german va construi doar 25 de exemplare ale acesteia.

Noua ediție specială primește un design mai agresiv, datorită pachetului AMG Aerodynamics Package, care este inclus în această ediție. Pachetul aduce mai multe elemente aerodinamice, cum ar fi un spoiler frontal, un mic eleron și un difuzor integrat în bara din spate. Ediția specială va putea fi ușor recunoscută după accentele portocalii prezente în zona spoilerului, capacelor oglinzilor, pragurilor și difuzorului, precum și după grafica specială AMG desenată în extremitățile inferioare ale portierelor.

Ediția specială mai include și pachetul AMG Night Package Plus, care aduce embleme negre și o grilă neagră. Asemenea accente se află în contrast cu vopseaua exclusivă Gri Mountain Magno, aleasă de către Manufaktur, divizia de personalizare a celor de la Mercedes-Benz.

Și în habitaclu avem accente portocalii prezente sub forma unor cusături pe scaune și pe panourile portierelor.

De asemenea, aici avem și un sistem de iluminare ambientală cu lumină portocalie.

Noua ediție specială nu aduce modificări tehnice față de versiunea obișnuită AMG CLA 45 S. Așa se face că sub capotă se regăsește același motor mild-hybrid de 2.0 litri cu 4 cilindri de 421 de cai putere. Cu acest motor, versiunea de performanță a Clasei CLA accelerează de la 0 la 100 de km/h în 4.1 secunde și atinge o viteză maximă limitată electronic la 270 de km/h. Motorul este cuplat la o cutie automată cu 8 trepte și cu ambreiaj dublu.

Noul Mercedes-AMG CLA 45 S Edition 1 va fi disponibil doar în Statele Unite. Așa cum spuneam, vor fi construite numai 25 de exemplare ale acestei ediții. Prețul noii ediții este de 82.435 de dolari.

via Mercedes-Benz

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru