Trailer spectaculos pentru The Grand Tour: noua emisiune auto a lui Jeremy Clarkson va începe în 18 noiembrie

de Daniel Popescu
Sambata, 17.09.2016
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
The Grand Tour, emisiunea auto realizată de foştii protagonişti Top Gear, va fi difuzată pe platforma Amazon Prime începând din 18 noiembrie şi va avea 36 de episoade.

Doar două luni ne mai despart de debutul noii emisiuni auto The Grand Tour, realizată de Jeremy Clarkson împreună cu foştii săi parteneri de la Top Gear, şi anume Richard Hammond şi James May.

Noul show de televiziune va avea premiera în 18 noiembrie şi va fi transmis în fiecare zi de vineri în cadrul unui serial care se va întinde pe cel puţin 36 de episoade, conform contractului semnat de cei trei protagonişti.

Informaţia apare în cadrul unui trailer spectaculos care, aşa cum ne aşteptam, evidenţiază maşini şi locuri exotice de filmare, cum ar fi Africa de Sud, California, Germania sau Marea Britanie.

The Grand Tour va putea fi urmărit pe plan internaţional pe platforma contra-cost Amazon Prime, serviciu care nu este însă disponibil pe piaţa din România. Ideea întregului show este ca echipa să folosească în permanenţă un cort imens pe post de studio. Cele trei vedete îşi propun să schimbe mereu decorul şi, implicit, audienţa. De aici şi ideea de a numi show-ul Grand Tour şi de a-l promova ca un turneu.

Via The Grand Tour

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru