Union Motors lansează o campanie agresivă de reduceri, care promite cel mai bun preţ din România pentru un Opel nou

de Sebastian Toma
Joi, 06.12.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Un dealer Opel a lansat astăzi o campanie de reduceri în România care promite cel mai mic preţ garantat pentru un model al mărcii germane în perioada 7-31 decembrie 2012.

Union Motors, un dealer Opel în România, a lansat o campanie de reduceri care promite să ofere cel mai mic preţ pentru orice model din gama mărcii germane pe piaţa din România. În cazul în care clientul are o ofertă mai avantajoasă de la alt dealer, pentru un model identic, primeşte diferenţa de preţ drept reducere suplimentară. Campania "Provocările iernii" are o durată limitată, fiind derulată între 7 şi 31 decembrie 2012. Cei de la Union Motors spun că reducerile urcă şi peste 20% în cazul unor modele incluse în campanie. Spre exemplu, pentru un Opel Astra Enjoy 1.7 CDTI 110 CP, reducerea ajunge până la valoarea de 4.177 euro cu TVA inclus, discount aplicat la un preţ de listă de 20.028 euro cu TVA inclus.

"În această lună a cadourilor, a sărbătorilor, venim cu tot arsenalul de oferte în sprijinul celor care doresc o nouă maşină. Vrem clienţi mulţumiţi, de aceea le oferim cel mai mic preţ din piaţă pentru orice model Opel nou şi oferim suport pentru identificarea celor mai avantajoase soluţii de finanţare", a declarat David Perry, CEO New Kopel Group.

Pentru un Opel Insignia Essentia 2.0 CDTI 130 CP AT6, reducerea este de 6.798 euro cu TVA inclus, aplicată unui preţ de listă de 26.998 euro cu TVA inclus. Un alt exemplu furnizat de cei de la Union Motors este o Corsa Essentia 1.2 85 CP, căruia i-a fost aplicat un discount de 3.636 euro cu TVA inclus la un preţ de listă de 13.328 euro cu TVA inclus.

Via UnionMotors

Comentarii (9)

  • Masini fabricate in 2010 si 2011 de care sunteti disperati sa scapati, daca clientul e fraier si nu intreaba, face contractul, achita masina si teapa, are o masina care a stat un an sau mai mult afara cu acelasi ulei imbatranit in motor etc....spor la cumparat masini vechi nerulate
    23 14
  • si cica intre 7-31 decembrie..de gindesti ca am vreo 15000 bani de buzunar ,n-am ce face cu ei si ma duc repede la opel ...de parca ma dic sa-mi schimb sosetele...oferta asta suna cam asa :frate vrei si tu o gogoasa?(in gindul meu:hai de n-ai lua!)...macar aia de la peugeot poarta reduceri agresice pe o perioada de timp mullt mai indelungata si daca vrei sa cumperi ai si timp pt un plan financiar....ha m-am prins:opel are asa vinzari turbate ca daca ar face o promotie lunga ar ramine uzinele opel fara stoccuri ,...asa de mult ar creste vinzarile..n-aveti nevoie de un dr de marketig?
    16 7
  • Felicitari AM pentru colaborarea buna pe care o aveti cu Opel. Felicitari pentru marketingul propriu si colaborarea cu acest dealer. In rest... nu prea am ce sa spun... publicitate.
    17 1
  • antonny
    decat sa cumpar insignia mai bine cumpar kia optima ,o mazda 6
    5 13
  • Opel a venit intotdeauna cu niste reduceri ridicole, si asta nu e intamplator. Am avut odata ocazia sa vad niste facturi in original de la fabrica si pot sa va spun ca pretul unui Insignia, spre ex, pana cand ajunge in curtea dealerilor este ridicol de mic, undeva la nivelul unei Corsa, iar Corsa...ce sa mai zic, imaginati-va si voi.
    15 3
  • cind eu am zis ca la importatori se practica adaosuri si de 40-50% au sarit repede smecherii cu "-"urile...si ce-si mai pun si dealeriii si iaca asa o masina de 7000 la fabrica ajunge la enduser cu 20000 ...da romanu e prea limitat si credul sa creada :grozaviile"astea...ha ha si mai sint si taxele...dupa ce imporatorii si dealerii isi bat joc de tine(preturi,service-uri,garantii,etc)mai vine si statul roman sa puna cireasa pe tort
    10 2
  • sunt de acord ca e o diferenta f.m. intre pretul de fabrica si cel de la dealier, dar in cazul acesta de ce nu isi fac producatorii showroom-uri propii in care sa vand ami ieftin si astfel sa scapam de intermediari?!

    ma gandesc la o singura posibilitate, si anume ca sunt mana in mana si isi trag si producatorii niste bani inaipoi din pretul real de vanzare de la dealer
    5 0
  • @taz:pentru ca ar avea o logistica aproape imposibil de gestionat...
    3 1
  • Ca sa sintetizez indignarile de bun simt de mai sus: ieftinirile auto in Romanica nu pot servi decat tot cauzei clientilor instariti, fiindca logica matematica este suverana: daca pretul x (integral) este mult mai mare decat y (y = puterea medie de cumparare a amarastenilor), atunci expresia x - k (k = reducerea aplicata / prin conventie, k nu va fi niciodata mai mare de 50%) este, la randul ei, mult mai mare decat y........Dar na! societatea capitalista inseamna "sanse egale pentru toti" ;)
    2 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru