ATP Exodus, un nou dealer Opel în nordul ţării

De Sebastian Toma
Publicat Vineri, 16.12.2011
ATP Exodus Baia Mare este noul membru al familiei dealeri şi reparatori agreaţi Opel în România.

Reţeaua de dealeri şi reparatori Opel a crescut cu încă un membru. Vorbim despre ATP Exodus din Baia Mare. Noul dealer al mărcii germane se mândreşte cu un showroom încăpător şi service dotat conform standardelor Opel, complexul fiind amplasat pe o suprafaţă de 400 de metri pătraţi. Compania de care aparţine acest dealer are o acoperire internaţională, cu şapte sucursale în Serbia şi Bulgaria. Grupul ATP Exodus a fost înfiinţat în urmă cu 16 ani şi este specializat în importul şi distribuţia de piese de schimb pentru camioane, precum şi centre de vânzări şi service pentru automobile şi autocamioane.

"Introducerea mărcii Opel nu vine în cadrul grupului ATP Exodus ca urmare a unei idei grandioase, nici ca obiectiv principal de a înfrânge concurenţa. Ne concentrăm cu precădere asupra depăşirii propriilor limite, iar succesul este rezultatul unei întrebări puse în permanenţă: Cum să ne perfecţionăm ca să facem lucrurile mâine mai bine decât le-am făcut astăzi? Unul din răspunsuri este o dovadă vie: Opel! Credem că posibilitatea de a o comercializa va aduce cu siguranţă beneficii tuturor părţilor, dar în special clienţilor noştri.", a declarat Mircea Cirţ, Director General al Grupului ATP Exodus.

Noul dealer Opel este situat pe Bulevardul Bucureşti din Baia Mare.

În curând, showroom-ul său va fi completat de modele precul GTC Astra, Zafira Tourer şi noua generaţie Combo, celelalte modele din gama Opel fiind deja prezente acolo. Reţeaua de dealeri ai mărcii Opel include 34 de parteneri în ţara noastră. CLICK AICI pentru a vedea dealerii Opel din România şi datele lor de contact.

"Suntem încrezători că noul partener Opel va aduce încă o prezenţă profesionistă în reţeaua naţională şi ne bucurăm că anul aniversar pentru Opel, 2012, va fi întâmpinat de brand cu noi forţe.", a declarat Constantin Avromescu, Opel România Country Director.

Via | Opel

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru