Opel a deschis un nou showroom în apropierea Capitalei

De Sebastian Toma
Publicat Vineri, 26.11.2010
Union Motors a devenit cel mai nou dealer Opel din Bucureşti şi a lansat un sistem inedit de îngrijire a clienţilor. Fie că doriţi un drivetest sau lăsaţi maşina la service, veţi fi condus la dealer şi înapoi gratuit de un angajat Union Motors.

Union Motors este cel mai nou dealer din reţeaua Opel şi intră pe piaţă cu servicii noi reunite sub sintagma One Stop Auto Center. Noua reprezentanţă include atât un showroom, cât şi un service Opel şi le oferă clienţilor un serviciu de transport personal gratuit. Fie că programaţi un drivetest sau aţi lăsat maşina la service, un reprezentant Union Motors vă va conduce în orice loc din Bucureşti, iar atunci când automobilul dvs. este gata, şoferul vă aşteaptă într-un loc la alegere în Capitală şi vă aduce la reprezentanţă.

Serviciul One Stop Auto Center este inedit pe piaţa auto din România, dealerii mărcilor concurente neavând un asemenea serviciu în ofertă. O singură marcă premium oferă acest serviciu în mod oficial, dar vorbim aici de diferenţa dintre o marcă de volum şi o marcă premium. Totodată, pe lângă service şi vânzări, cei de la Union Motors integrează şi un serviciu de finanţare prin Sixt Operational Leasing, fiind posibilă plata unui autoturism în maximum 60 de rate, în funcţie de caz.

Cei de la Union Motors se laudă că se vor ocupa de toate aspectele achiziţiei unui autoturism, singurul lucru pe care trebuie să îl facă un cumpărător fiind alegerea modelului şi achitarea acestuia. Încă de la momentul drivetest-ului, clientul va fi servit într-un mod exemplar, spun cei de la Union Motors, iar toate celelate elemente (cum ar fi înmatricularea, asigurările RCA şi CASCO, asistenţa rutieră şi call-center-ul non-stop) vor fi asigurate de dealerul respectiv.

Noul dealer Opel este localizat pe Calea Bucureştilor numărul 201-203, în Otopeni, judeţul Ilfov. Reprezentanţa este amplasată în locul fostului dealer IPSO, pe sensul de mers spre Bucureşti de pe DN1.

Via | Opel

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru