Update: Teasere noi cu viitorul Mercedes-AMG A45: nemții testează Hot Hatch-ul pe lacurile înghețate din Suedia

de Cornel Șocariciu
Miercuri, 03.04.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Mercedes a publicat teasere noi cu viitoarea generație AMG A45. Modelul va fi lansat în cursul anului curent, iar voci apropiate companiei anunță două variante de putere pentru motorizare de 2.0 litri. Nemții vor oferi o versiune de 388 CP, dar și un vârf de gamă cu 422 CP.

Update: 3.04.2019

Mercedes-AMG continuă campania de promovare dedicată viitorul Hot Hatch AMG A45. Și de această dată, nemții vin cu imagini realizate în timpul testelor din Arjeplog, Suedia. Așa cum era de așteptat, prototipurile de teste sunt "îmbrăcate" în haine de camuflaj pentru a nu trăda noile îmbunătățiri estetice pregătite de designerii constructorului german.


Știrea inițială: 27.03.2019

Mercedes-Benz pregătește o nouă generație a Hot Hatch-ului AMG A45. Conform oficialilor germani, noul model va fi lansat în cursul anului curent, iar în prezent, Hot Hatch-ul este angrenat în cadrul sesiunii de teste din Arjeplog, Suedia.

Pentru a mai îndulci așteptarea fanilor, Mercedes a decis să publice un nou teaser video cu viitorul AMG A45, însă și de această dată, Hot Hatch-ul compact este complet camuflat.

Conform declarațiilor făcute de oficialii producătorului german, noua generație Mercedes-AMG A45 va primi un "Drift Mode", iar acest sistem s-a aflat în centrul atenției în cadrul noului teaser video.

Noul Hot Hatch va fi echipat cu un motor pe benzină de 2.0 litri.

Unitatea va fi disponibilă în două versiuni de putere: 388 CP și 422 CP (AMG A45 4Matic+ S). Indiferent de alegerea făcută, nemții vor oferi un sistem de tracțiune integrală și o transmisie automată cu opt rapoarte.

La interior, noul AMG A45 va fi echipat cu o versiune specială a sistemului de infotainment MBUX și va dispune și de o temă SuperSport, cel mai probabil derivată din cea oferită pe AMG GT4 4-Door Coupe.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru