VIDEO: Accident teribil în Porsche GT3 Cup. Pedro Piquet a scăpat cu viaţă după ce s-a învârtit de 9 ori în aer

de Daniel Popescu
Luni, 21.09.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Pedro Piquet, fiul de 17 ani al lui Nelson Piquet, a fost implicat într-un grav accident într-o cursă de Porsche GT3 Cup din Brazilia. Pilotul s-a răsturnat de nouă ori, însă a scăpat fără rani majore.

Triplul campion mondial Nelson Piquet a trecut prin mari emoţii la sfârşitul acestei săptămâni în cursa de Porsche GT3 Cup Challenge care a avut loc în Brazilia.

Pedro Piquet, fiul său în vârstă de numai 17 ani, a fost protagnistul unui accident spectaculos şi periculos la scurt timp după start. În urma unui acroşaj cu un pilot rival, Pedro Piquet s-a rostogolit de nu mai puţin de nouă ori într-un nor dens de praf înainte de a se opri pe roţi.

Caroseria maşini a fost grav avariată, iar tânărul pilot a primit îngrijiri medicale chiar pe Autodromul International Ayrton Senna înainte de a fi transportat la un spital din localitate.

Pedro Piquet este în afara oricărui pericol, însă a suferit numeroase vânătăi la nivelul feţei, potrivit unei fotografii pe care a publicat-o pe contul său de pe reţeaua de socializare Intagram. "A fost o mică sperietură, dar sunt aici. Vă mulţumesc tuturor pentru sprijin", a precizat el. 

Tudo certo pessoal, pequeno susto estou otimo aqui.

Obrigado por todo o apoio. @piquetsports

A photo posted by Pedro Piquet, Brasilia (@pedropiquet1) on

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru