Video. Renault pregătește un nou concept electric: showcar-ul va fi prezentat în 15 octombrie

de Cornel Șocariciu
Marti, 13.10.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Renault a publicat un teaser video care anunță un viitor concept electric. Prototipul va fi expus în premieră în 15 octombrie pe aceeași scenă cu Dacia Spring.

La începutul lunii octombrie, Renault a publicat o imagine teaser care anunța un nou concept electric. Inițial, producătorul francez a menționat că prototipul va lua forma unui crossover, însă astăzi, constructorul din Hexagon vine cu informații diferite.

Renault a publicat un teaser video cu viitorul concept electric, iar în descrierea clipului, oficialii au subliniat că vehiculul "va fi un prototip care anticipează un hatchback electric în gama Renault dezvoltat pe platforma modulară CMF-EV".

În teaserul video de astăzi, francezii scot în evidență semnătura luminoasă a farurilor și viitorul logo iluminat (o premieră pentru producătorul din Hexagon).

Conform reprezentanților Renault, noul showcar va fi lansat în 15 octombrie în cadrul evenimentului Renault eWays. Tot atunci, francezii vor prezenta și Dacia Spring, modelul electric fiind promovat recent tot cu ajutorul unui teaser video.

Surse neoficiale au menționat recent că viitorul model electric pregătit de Renault va prelua o serie de elemente de design de la conceptul Morphoz, prototip expus în premieră la finalul lunii martie.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru