Video. Volkswagen publică imagini cu un prototip pentru ID.4: SUV-ul electric va fi prezentat în 24 septembrie

de Daniel Popescu
Sambata, 12.09.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Volkswagen a publicat un clip video din timpul unor teste cu un prototip al SUV-ului electric ID.4. Cu această ocazie, constructorul german a anunțat că noul model va fi prezentat în 24 septembrie.

Volkswagen continuă campania de promovare pentru primul său SUV electric dezvoltat pe noua platforma MEB a Grupului Volkswagen. De data aceasta, constructorul german a publicat un clip video din timpul unor teste desfășurate cu un prototip al lui ID.4.

Chiar dacă modelul este ușor camuflat, se pot observa deja numeroase elemente de design exterior. În plus, în cadrul clipului, Volkswagen scoate în evidență și capacitatea de tractare a noului model, fără să menționeze însă alte detalii în această privință.

În schimb, Volkswagen a anunțat cu această ocazie și o dată de lansare pentru ID.4: noul model va fi prezentat oficial în 24 septembrie.

Noul clip video vine la numai o săptămână după publicarea unor imagini oficiale cu interiorul lui ID.4. La vremea respectivă, imaginile au scos în evidență un instrumentar digital de bord și un sistem de infotainment cu ecran central în poziție orizontală, despre care germanii nu au oferit alte amănunte.

De asemenea, în luna august, Volkswagen a publicat și o serie de schițe cu designul exterior al noului model.

Pentru moment, singurele detalii oficiale despre ID.4 sunt autonomia maximă de 500 de kilometri și coeficientul aerodinamic de 0.28.

După prezentarea din septembrie, livrările sunt programate să înceapă până la sfârșitul acestui an.

Via Volkswagen

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru