Viitorul începe la CES 2017: Faraday Future va dezvălui primul său model electric de serie în ianuarie

de Daniel Popescu
Joi, 20.10.2016
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Producătorul de maşini electrice Faraday Future va lansa primul său model de serie în luna ianuarie la evenimentul Consumer Electronics Show (CES) de la Las Vegas.

Sfârşitul anului 2015 a adus un nou nume în industria auto prin lansarea start-up-ului american cu finanţare chineză Faraday Future.

Compania a prezentat ulterior la evenimentul Consumer Electronics Show (CES) din ianuarie 2016 primul său concept electric, iar acum a anunţat câteva detalii interesante despre lansarea primul său model electric de serie. Deloc surprinzător, acesta va fi dezvăluit publicului cu ocazia CES 2017, care va avea aloc la începutul lunii ianuarie.

Urmareste Automarket
Pentru moment nu există însă alte informaţii concrete despre acest model şi nu se ştie nici cât de mult va semăna cu conceptul prezentat la începutul anului.
Totuşi, Faraday Future promite o maşină electrică premium cu un design unitar şi multe tehnologii moderne, în timp ce bateriile vor fi furnizate de producătorul de electronice LG.

Prin urmare, este posibil ca preţul să fie unul destul de piperat, iar un alt aspect interesant de aflat va fi dacă noul model va fi disponibil imediat pentru achiziţie sau dacă Faraday Future va "copia" strategia celor de la Tesla, care vor începe producţia noului Model 3 abia peste un an.

Via Engadget

Comentarii (1)

  • nu ne spuneti acele detalii interesante anuntate?!
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru