Primul Mercedes-Maybach electric se pregătește de lansare: EQS SUV

de Alexandru Monenciu
Miercuri, 29.03.2023
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Constructorul german de automobile anunță că noul SUV de lux Mercedes-Maybach EQS SUV va debuta în 17 aprilie. Evenimentul live va avea loc în cadrul Salonului Auto de la Shanghai, dar și în mediul online.

În toamna anului 2021, germanii de la Mercedes-Benz au prezentat lumii întregi conceptul Mercedes-Maybach EQS SUV. Sau, cu alte cuvinte, versiunea de lux a modelului cu zero emisii EQS SUV.

Încă de atunci știam că versiunea de serie a acestui concept ar urma să debuteze în 2023. Acum aflăm și când se va întâmpla acest lucru: 17 aprilie. Evenimentul live va avea loc în cadrul Salonului Auto de la Shanghai, dar va fi transmis și în mediul online.

Denumirea comercială va fi Mercedes-Maybach EQS 680 SUV. Din păcate, germanii nu au oferit alte detalii.

Ne putem aștepta la elemente exterioare și interioare specifice Maybach, inclusiv o grilă frontală mare, jante supradimensionate, scaune spate individuale și un frigider pentru răcirea șampaniei. Toate vor fi sinonime cu luxul.

via Mercedes-Benz

Comentarii (3)

  • Rodrig Darius
    Și versiune SL, eu tot o aștept
    0 2
  • oribil caloriferul!
    7 0
  • Masca aia face toți banii : )))) E moartea pasiunii. Îmi aduce aminte de masca ce o purta Hannibal Lecter, doctorul canibal din filmul „Tăcerea mieilor”
    5 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru