Volkswagen va lansa 34 de modele în 2020: pe listă sunt 12 SUV-uri și 8 modele electrice și hibride

de Daniel Popescu, Foto: Volkswagen
Joi, 19.12.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Volkswagen a anunțat că pe parcursul anului viitor va lansa nu mai puțin de 34 de modele, printre care se numără 12 SUV-uri, cel puțin două modele electrice și până la 6 hibrizi.

Volkswagen a dezvăluit primele informații despre planurile pe care le are pentru anul 2020, când intenționează să lanseze o ofensivă puternică pentru a-și îmbogăți substanțial gama de modele.

Constructorul german a anunțat că va lansa nu mai puțin de 34 de modele în 2020, număr care include și o serie de versiuni pentru modele deja lansate.

Printre ele se numără și 12 SUV-uri, segment despre care Volkswagen afirmă că a contribuit decisiv la creșterea vânzărilor și veniturilor în acest an.

Pentru moment, germanii nu oferă detalii concrete despre gama de modele pe care o pregătește și menționează doar lansarea vânzărilor pentru două modele electrice, despre care se știe deja de mai mult timp. În total, Volkswagen va prezenta 8 modele electrice și hibride.

"Volkswagen începe anul viitor cea mai mare ofensivă electrică din industria auto. ID.3 va fi la vânzare în vară și va fi urmat în scurt timp de ID.Next, primul nostru SUV electric", a declarat Ralf Brandstätter, COO-ul brandului Volkswagen.

SUV-ul electric la care Volkswagen face referire va fi comercializat cel mai probabil sub nunele ID.4, pentru care germanii au publicat primele teasere în septembrie înainte de apariția unor imagini sub camuflaj în luna noiembrie.

Noul model va fi prezentat oficial în cursul lunii februarie.

Via Volkswagen

Comentarii (4)

  • Fara alehas
    Mult tam-tam, prea mult tam-tam la firma asta de.......Pe scurt : Avem tehnologie noua, pregatiti portofelele.
    10 4
  • inexorabil
    Adică, @Fara alehas, sugerezi în substrat valabilitatea proverbului cu lupul şi părul lui? Nu de alta, dar închinătorii e-trendului ori se fac că plouă (din zel nedozat), ori nu realizează nici măcar atâta lucru, recte certitudinea că vor fi…”scalpaţi”.

    Ceea ce mi se pare eminamente comic “pe caz” comportă…iremediabila slăbiciune (a se citi: credulitate) umană, mai precis convingerea “fermă” că, “în timp”, e-totemurile vor fi accesibile financiar pentru tot poporul coreean, pardon, global.

    Dar chiar şi dacă nu vor deveni niciodată "permisibile" sau doar atât cât să atragă fluturii la becul aprins în noapte – în scopul prea important şi prea nobil al asigurării sănătăţii mediului, implicit “pentru (eco)viitorul strălucit al copiilor noştri”, parcă ar merita orice efort (a se citi: sacrificiu personal), păi nu? Prietenii ştiu de ce, adică domnişoarele astea cu himen veşnic neperforat din “industria auto”.
    9 5
  • Fara alehas
    @inexorabil
    Habar n-am daca ,,lupul,, chiar si-a bagat mintile in cap dupa ce i s-a taiat juma de coada.
    Ramane sa vedem preamaririle si inchinaciunile fanilor marcii la noile modele cu e-icoana vw.
    8 3
  • petrusian
    Porsche si VW Romania continua magaria dieselgate publicand sub sigla wltp vechile valorl nefz,evident mai mici.ex noul passat 2.0 tdi 150 cp cu livrare imediata
    vw.ro ,wltp=4
    vw.de ,nefz=4l,wltp=4,7l
    AM si OPC nu au nimic ds zis?
    7 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru