ZF deschide șampania: a produs 3 milioane de motoare electrice

de Alexandru Monenciu
Vineri, 15.12.2023
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Germanii de la ZF au motiv de sărbătoare. Compania a produs peste 3 milioane de motoare electrice, reușind să își dubleze producția în doar 18 luni.

Motoarele electrice dezvoltate de compania ZF se regăsesc pe mașini de pasageri, pe vehicule plug-in hybrid, dar și pe vehicule comerciale.

Acum, compania germană anunță că a produs peste 3 milioane de motoare electrice. Mai mult, a reușit să își dubleze producția în 18 luni, "de la aproape un milion și jumătate la 3 milioane," după cum declară Roland Hintringer, șeful linie de producție a motoarelor electrice în cadrul ZF.

În prezent, ZF asamblează motoare electrice în Hangzhou și Shenyang (China), Pancevo (Serbia), Schweinfurt (Germania) și Trnava (Slovacia). Urmează noi locații în Saltillo (Mexic) și Gray Court (SUA).

Compania pregătește lansarea unui motor electric inovator, fără magnet I2SM. Cu alte cuvinte, un motor sincron cu excitație separată, cu transfer inductiv de energie, design unic, compact, și care beneficiază de cea mai mare densitate de putere și cuplu.

via ZF

Comentarii (2)

  • Germanii de la ZF, dar în poză nu este un german, puteați sa spuneți cei de la ZF atunci :)
    3 1
  • Știi tu ca nu are cetățenie așa din poză?
    Tre să fii blond cu ochi albaștri, sau care-i criteriul ca tu sa consideri pe cineva “german”… ;)
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru