Block a suferit un accident în testele pentru Raliul Marii Britanii

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 09.11.2010
Ken Block a suferit un accident în timpul unor antrenamente pentru Raliul Marii Britanii, însă va lua startul în ultima etapă a sezonului din WRC.

Cascadorul Ken Block s-a deplasat mai devreme în Marea Britanie pentru ultima etapă a sezonului 2010 al Campionatului Mondial de Raliuri, cu scopul de a se antrena pentru acest eveniment.

Pilotul echipei Monster World Rally Team a suferit însă un accident major în cursul zilei de luni şi şi-a deteriotat grav maşina pe proba specială Greystoke. Participarea sa în raliu nu va fi însă periclitată, întrucât Ford îi va pune la dispoziţie un Focus RS WRC de rezervă.

"Camera video de la bord arată că Block mergea într-un viraj de dreapta când maşina a acvaplanat într-o porţiune cu apa. Apa a împins maşina într-un şanţ şi apoi într-un copac. Condiţiile au fost perfide. Era mult noroi în jur şi, în unele locuri, zăpada. A cauzat o întârziere şi l-a costat pe Block o după-amiază de teste, dar fără nicio îndoială vor începe evenimentul joi noapte", a declarat Brian Scotto, purtătorul de cuvânt al echipei Monster World Rally Team.

Via | Autosport

Taguri: Ken Block, MONSTER

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru