Citroen: "Negocierile cu Raikkonen sunt avansate"

De Daniel Popescu
Publicat Miercuri, 27.10.2010
Citroen a dezvăluit că negocierile cu Kimi Raikkonen pentru prelungirea contractului pentru anul viitor decurg bine.

Şansele lui Kimi Raikkonen de a pilota în Campionatul Mondial de Raliuri în sezonul 2011 au crescut exponenţial după ce Citroen a confirmat că negocierile dintre cele două părţi sunt deja într-un stadiu avansat.

Finlandezul poartă discuţii pentru a rămâne la Citroen Junior prin intermediul celor de la Red Bull, care a sprijinit transferul său din Formula 1 în WRC şi care este sponsorul principal al celei de-a două echipe a constructorului francez. "Ştiu că negocierile progresează bine pentru Raikkonen pentru ca el să rămână la Citroen Junior, dar nu ştiu când se va face un anunţ oficial", a declarat Olivier Quesnel, şeful Citroen, în cadrul unui interviu acordat publicaţiei italiene Autosprint.

Presa internaţională a relatat recent că Raikkonen se afla în negocieri inclusiv cu Mini WRC şi Monster Rally Team, dar şi că viitorul său în WRC este în dubiu în urma numeroaselor accidente în care a fost implicat în acest sezon. Ultimul său accident a avut loc chiar în ultima etapă din Spania, pilotul ratând prezenta în Raliul Catalunyei după ce a avariat grav maşina Citroen C4 WRC în Shakedown.

Anterior, finlandezul a fost creditat cu şanse mari de a reveni în Formula 1 la Renault, însă în cele din urmă negocierile au căzut.

Via | GMM

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru