Citroen: "Raikkonen va castiga constant puncte in WRC"

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 09.04.2010
Citroen Junior crede ca va obtine constant puncte cu ajutorul lui Kimi Raikkonen, dupa ce finlandezul a spart gheata in Raliul Iordaniei.

Dupa doua abandonuri consecutive suferite in Suedia si Mexic, Kimi Raikkonen a reusit sa ajunga la finalul Raliului Iordaniei fara sa inregistreze probleme tehnice.

In plus, fostul campion mondial al Formulei 1 si-a trecut in cont si primele puncte in Campionatul Mondial de Raliuri, fapt ce ii determina pe oficialii echipei Citroen Junior sa anticipeze o repetare a performantelor si in etapele viitoare.

"Sunt foarte fericit ca Raikkonen a terminat cu acest rezultat. A pilotat foarte bine in acest raliu si este foarte important ca ajuns la final cu masina intreaga. Faptul ca a castigat puncte a fost cireasa de pe tort si cred ca aceasta va fi prima dintre numeroasele ocazii in care va castiga puncte in acest sezon", a declarat Benoit Nogier, seful echipei Citroen Junior.

Urmatoarea etapa de WRC va avea loc in Turcia in perioada 16-18 aprilie.

Via | MaxRally

Comentarii (6)

  • Kimi
    Primul podium va fi in Bulgaria,pe asfalt ,insotit de fanii din Romania :D :))
    11 16
  • WRC
    http://www.youtube.com/watch?v=9HMNWgp0hl4&NR=1 baietii pun osul la treaba :)) http://www.youtube.com/watch?v=zaHzEGMGt-0&NR=1 un alt Kimi Raikkonen :)
    11 16
  • KIMI
    E VARZA
    13 8
  • RTI
    VARZA ESTI TU, MAI GENIULE!!!!! TE BAGI SI TU IN SEAMA....NU AI CE FACE? CITESTE O CARTE, FA CEVA CONSTRUCTIV, NU VORBI AIUREA CA SA TE AFLI IN TREABA!!!
    7 12
  • @mik
    imi provoci un vag sentiment de mila....
    5 2
  • rti
    CRED K TE UITAI IN OGLINDA,DE FAPT...NU?
    1 4

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru