Gronholm exclude participarea in Raliul Portugaliei

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 29.04.2010
Marcus Gronholm a refuzat propunerea de a participa in Raliul Portugaliei, considerand ca nu va fi suficient de competitiv.

Organizatorii Raliului Portugaliei i-au facut o oferta lui Marcurs Gronholm pentru a participa si la editia din acest an, in ciuda faptului ca dublul campion mondial s-a retras din activitate la finalul sezonului 2007.

Finlandezul a refuzat insa propunerea, motivandu-si gestul prin faptul ca nu poate atinge un nivel ridicat de competitivitate.

“Era ceva posibil pentru Raliul Portugalia, dar nu se va intampla. Daca pot obtine masina potrivita si un test bun, poate deveni interesant. Am nevoie de mai mult timp pentru a testa masina daca vreau sa revin. Nu este suficient sa ajung la vitaza potrivita in doua zile. Oamenii ma intreaba daca voi participa si la Raliul Finlandei, dar nu stiu. Cand m-am retras in 2007 eram in top. Urasc ideea de a reveni si de a ocupa locul 5 sau 6”, a declarat el.

Gronholm a participat la editia din 2009 a Raliului Portugaliei, insa finlandezul a avut parte de un accident. Pilotul a revenit in actiune in acest an in Raliul Suediei, insa a terminat doar pe locul 21 in urma unor defectiuni la sistemul electric al masinii Ford Focus RS WRC 08.

Via | Autosport

Taguri: Gronholm

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru