Henning Solberg ar putea concura cu Ford Fiesta în Raliul Bulgariei

De Daniel Popescu
Publicat Miercuri, 02.06.2010
Henning Solberg a confirmat că ar putea lua startul în Raliul Bulgariei la volanul unei maşini Ford Fiesta.

Stobart Ford, echipa pentru care a concurat Henning Solberg în primele etape din acest sezon al Campionatului Mondial de Raliuri, a anunţat recent ca suedezul P-G Andersson îl va înlocui în Raliul Bulgariei de la jumătatea acestei luni.

Mutarea era prevăzută încă de la începutul acestui an, întrucât fratele lui Petter Solberg nu agrează raliurile desfăşurate pe asfalt.

Cu toate acestea, norvegianul a dezvăluit că se afla în negocieri pentru a lua startul în acest raliu la volanul unui Ford Fiesta din categoria S2000. "Dacă voi pilota în Bulgaria, o voi face cu Fiesta. Trebuie să aşteptăm şi să vedem", a declarat el.

Schimbarea lui Solberg cu Andersson la Stobart Ford vine în contextul în care performantele norvegianului în prima parte a sezonului au fost sub aşteptări, motiv pentru care presa internaţională speculează că, începând de anul viitor, acest transfer ar putea fi chiar definitiv.

Până atunci, Henning Solberg este aşteptat să-şi reia locul la Stobart Ford începând de la Raliul Finlandei, ce va avea loc în perioada 29-31 iulie.

Via | WRC

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru