Ken Block vrea un program complet în WRC în 2012

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 02.09.2011
Ken Block este dispus să renunţe la unele dintre celebrele sale cascadorii pentru a concura pe tot parcursului sezonului 2012 al Campionatului Mondial de Raliuri.

Ken Block a devenit cunoscut în întreaga lume pentru celebrele sale cascadorii Gymkhana, însă a dezvăluit că este tentat să-şi sporească participarea în Campionatul Mondial de Raliuri.

Americanul a avut o participare sporadică în WRC începând din sezonul 2010, însă speră să aibă oportunitatea de a concura în fiecare etapă de anul viitor.

"Sper că anul viitor voi fi capabil să fac un program complet. Weekendul viitor va fi doar al 12-lea eveniment al meu în WRC (n.r - Raliul Australiei). Nici măcar nu am făcut un sezon întreg până acum, aşa că aştept cu nerăbdare să pot face asta anul viitor", a declarat el pentru publicaţia Speedcafe.

Entuziasmul său în privinţa WRC nu-şi găseşte însă o replică şi în privinţa rezultatelor. Block a suferit o serie de accidente în primul său an în competiţie, cea mai bună clasare a sa a fost un loc 9 în Raliul Spaniei, iar în acest an nu a reuşit să câştige niciun punct. Totuşi, el vede experienţa câştigată în acest timp ca pe un avantaj în perspectiva campaniei pe care o pregăteşte pentru 2012.

"Obiectivul a fost să încep, să prind viteză şi să devin competitiv.

M-am chinuit un pic, dar în acelaşi timp am fost capabil să progres pe parcursul timpului. Am terminat o probă specială pe locul 5, ceea ce pentru un american ca mine cu atât de puţină experienţă este foarte bine", a mai precizat el.

Via | Speedcafe

Taguri: Ken Block

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru