Lista pilotilor care vor participa in Raliul Iordaniei

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 15.03.2010
FIA a publicat lista completa a pilotilor care vor lua startul in Raliul Iordaniei, a treia etapa a Campionatului Mondial de Raliuri.

Iordania revine in calendarul competitional al WRC dupa o absenta de un sezon cauzata de sistemul rotational al evenimentelor, iar pentru editia din acest an s-au inscris in total 36 de piloti.

Lista este dominata de echipele participante in principala categorie de concurs. Citroen va aborda evenimentul cu cele doua echipe ale sale: Sebastien Loeb si Dani Sordo vor concura pentru Citroen Total, in timp ce Kimi Raikkonen si Sebastien Ogier vor urca la volanul masinilor C4 WRC ale echipei Citroen Junior.

Rivalii de la Ford vor miza in lupta pentru titlul mondial al constructorilor pe Mikko Hirvonen si Jari-Matti Latvala, in timp ce Khalid Al Qassimi va pilota a treia masina Ford Focus RS WRC a echipei. Stobart Ford va concura cu doua masini pentru Henning Solberg si Matthew Wilson, in timp ce Federico Villagra va concura pentru Munchi's.

Petter Solberg va fi prezent si in Iordania ca pilot privat la volanul unui Citreoen C4 WRC, iar cascadorul american Ken Block va fi la a doua experienta in WRC alaturi de echipa Monster World Rally Team.

Raliul Iordaniei va avea loc in perioada 1-3 aprilie 2010.

Via | FIA

Comentarii (2)

  • Stelian_Opincariu
    Foarte interesant articolul! bravo Automarket sunteti cei mai buni! Sunteti NO.1!
    0 1
  • Opincariu e resurscitat la deruta, sa nu zica lumea ca Fraierul. e tot de voi facut :D
    Pacat ca sunt identici in comenturi tampite.

    Si sa nu ziceti ca nu e la subiect commentul meu, super tare articolul. Automarket e no.1!
    5 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru