Loeb simte apropierea celui de-al şaptelea titlu în WRC

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 23.08.2010
Sebastien Loeb consideră că se apropie din ce în ce mai mult de cucerirea celui de-al şaptelea titlu mondial consecutiv în Campionatul Mondial de Raliuri.

Sebastien Loeb a câştigat duminică pentru a opta oară consecutiv Raliul Germaniei şi rămâne astfel neînvins în această etapă din cadrul calendarului WRC.

Francezul a admis la final că este entuziasmat de succesul obţinut, însă a admis că acesta se datorează în mare măsură şi calităţii maşinii Citroen C4 WRC. Pe de altă parte, pilotul echipei Citroen WRC se simte tot mai aproape de cucerirea celui de-al şaptelea titlu mondial în Campionatul Mondial de Raliuri.

"Întotdeauna este o mare plăcere să câştig aici. Îmi place să pilotez C4 WRC pe asfalt şi este şi mai motivant când eşti în faţa unui public atât de numeros şi entuziast. Încă o dată am putut să mă bazez pe o maşină fiabilă, rapidă şi perfectă care a scos tot ce era mai bun din pneuri. Aceasta este a cincea victorie în 2010 şi mă aduce cu un pas mai aproape de principalul meu obiectiv: al şaptelea titlu mondial", a declarat francezul în cadrul unui comunicat de presă.

Loeb are un avans de 58 de puncte în clasamentul general în faţa lui Sebastien Ogier cu numai patru etape înainte de finalul sezonului.

Francezul poate deveni campion la finalul etapei următoare din Japonia în cazul în care câştiga raliul, iar Ogier termină cel mult pe locul şapte.

Via | Citroen WRC

Comentarii (2)

  • NeoGalaxy
    Ferrari's 1st Eternal Fan
    O masina extraordinara dublata de un pilot foarte bun (extraordinar de fapt dupa 6 titluri consecutive) = perfectiune. Ca baietilor de la Citron le-a iesit masina de cativa ani buni, bravo lor. Ca Loeb foloseste aceasta masina foarte bine, bravo lui! 7 titluri... suna frumos :) La mai multe Loeb :)
    4 3
  • World Rally Champion
    Chiar daca ceilalti fabricanti/piloti/concurenti sunt intr-o lipsa de forma acuta (pe unii chiar i-a dat afara din WRC asta), Loeb ramane cel mai bun.

    Jos palaria!
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru