Loeb va pilota un Ferrari F430 într-o etapă de GT3

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 10.06.2010
Sebastien Loeb va concura la finalul lunii iunie într-o etapă din campionatul Franţei de GT3 la volanul unui Ferrari F430.

Chiar dacă în acest an nu va participa la celebra cursă de 24 de ore de la Le Mans, Sebastien Loeb este decis să profite la maxim de pauza de o lună şi jumătate din Campionatul Mondial de Raliuri şi să experimenteze maşinile sport.

Sextuplul campion mondial a confirmat că se va alinia la startul următoarei etape din campionatul francez de GT3, ce va avea loc pe circuitul Val de Vienne în weekendul 26-27 iunie.

Cu această ocazie, francezul va pilota un Ferrari F430 împreună cu Jean-Pierre Champeau, cu care a mai făcut pereche şi în alte etape din acest campionat.

Loeb susţine că participă la acest eveniment din plăcere, însă etapa va constitui şi un bun antrenament pentru Raliul Bulgariei de la jumătatea lunii iulie, care va avea loc pe asfalt.

Via | MaxRally

Comentarii (1)

  • Pai da normal
    Si-a ales bine, la GT3 F430 este la ani lumina in fata adversarilor.
    3 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru