Ogier: "Obiectivul este să câştigăm în raliuri cu VW Polo R WRC"

de Daniel Popescu
Marti, 07.08.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Sebastien Ogier a admis că obiectivul principal al celor de la Volkswagen este să câştige raliuri cu noul Polo R WRC, însă evită să anticipeze un rezultat pentru Raliul Monte Carlo.

Volkswagen va concura în Campionatul Mondial de Raliuri începând din sezonul 2013, iar Sebastien Ogier este nerăbdător să înceapă campania după un sezon 2012 în care evoluează la clasa S2000.

Francezul se gândeşte deja la debutul programat pentru Raliul Monte Carlo din luna ianuarie şi admite că obiectivul echipei este să câştige în WRC la un moment dat.

"Întotdeauna ne gândim la sezonul următor şi cu siguranţă obiectivul va fi să fim aici cu Polo şi să câştigăm într-o bună zi cu Polo. În cinci luni vom fi la startul Raliului Monte Carlo şi cu siguranţă va fi un moment grozav pentru noi. Nu ştiu ce performanţe vom avea la Monte Carlo, dar cu siguranţă va fi un raliu important pentru echipă", a declarat el.

Ogier a ocupat locul 10 în Raliul Finlandei şi este mulţumit de prestaţia pe care a avut-o, mai ales că a avut şi o defecţiune tehnică în prima zi.

"Sunt mulţumit de rezultat şi de munca pe care am depus-o în acest weekend, pentru că reprezintă încă o experienţă foarte bună pentru viitor.

Am avut un impact dur în prima probă specială de vineri, aşa că a trebuit să termin ziua cu grijă. Din fericire nu a fost atât de greu şi mă bucur că am terminat ziua cu doar un minut întârziere", a mai precizat el.

Ogier este singurul pilot confirmat de Volkswagen pentru sezonul următor, însă există speculaţii potrivit cărora Jari Matti Latvala de la Ford va fi anunţat drept coechipierul sau cu ocazia Raliului Germaniei din 26 august.

Via WRC

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru