Raikkonen anticipează dificultăţi în Raliul Japoniei

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 07.09.2010
Kimi Raikkonen consideră că Raliul Japoniei va fi unul dificil, însă pilotul Citroen Junior speră să ajungă la linia de sosire.

Kimi Raikkonen va reveni în acest weekend în Japonia, însă de această dată va lăsa monopostul de Formula 1 pentru maşina Citroen C4 WRC cu care concurează în Campionatul Mondial de Raliuri.

Pilotul finlandez a aflat deja de dificultăţile tradiţionale din Ţara Soarelui Răsare şi anticipează ca lucrurile vor fi şi mai complexe pentru el, întrucât nu a mai pilotat niciodată pe acest traseu.

"Nu am mai testat de când am terminat Raliul Germaniei. Când vom ajunge în Japonia va trebui să revin imediat la ritmul obişnuit. Mă aştept să fie un eveniment foarte provocator pentru noi, pentru că din ce am auzit Raliul Japoniei este complex. Şi cu siguranţă va fi şi mai complicat pentru un începător ca mine", a declarat fostul campion mondial al Formulei 1.

În aceste condiţii, Raikkonen admite că este prea devreme pentru a spera la o clasare în puncte, astfel că obiectivul său rămâne neschimbat fata de etapele precedente: să ajungă la linia de sosire.

"Obiectivele mele sunt exact aceleaşi.

După primele probe speciale din Japonia vom fi capabili să vedem în ce formă suntem. Dar încă o dată principalul obiectiv este să ajungă la finalul raliului", a adăugat el.

Raikkonen a terminat patru raliuri în puncte dintre cele opt în care a luat startul şi ocupa locul 10 în clasamentul general.

Via | Citroen Junior

Comentarii (1)

  • Kimi
    Succes ! :)
    3 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru