Raikkonen ar putea concura în Raliul Monte Carlo

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 29.11.2010
Kimi Raikkonen ar putea concura în Raliul Monte Carlo din luna ianuarie, prima etapă din cadrul sezonului 2011 al Intercontinental Rally Challenge.

Viitorul lui Kimi Raikkonen în Campionatul Mondial de Raliuri rămâne în continuare incert, întrucât pilotul nu şi-a asigurat încă bugetul necesar pentru a rămâne la Citroen Junior şi anul viitor.

Cu toate acestea, finlandezul îşi pregăteşte deja revenirea oficială în raliuri, presa internaţională speculând ca fostul campion mondial al Formulei 1 va lua startul în Raliul Monte Carlo, prima etapă a sezonului 2011 din competiţia Intercontinental Rally Challenge.

Potrivit speculaţiilor, Raikkonen ar urma să piloteze în cadrul evenimentului Peugeot 207 Super 2000, însă finlandezul susţine că participarea sa în acest eveniment nu este încă oficială. "Nu am planuri fixe pentru anul viitor, dar aş vrea să rămân în raliuri. Bineînţeles, Raliul Monte Carlo este un eveniment cu adevărat clasic pentru orice pilot de raliuri, însă nimic nu este stabilit", a declarat el.

Raliul Monte Carlo a găzduit o etapă în Campionatul Mondial de Raliuri până în 2008, când s-a alăturat competiţiei Intercontinental Rally Challenge fondată de postul de televiziune Eurosport ca o alternativă la WRC.

Via | MaxRally

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru