Raikkonen contribuie la popularizarea WRC

De Daniel Popescu
Publicat Miercuri, 17.02.2010
Site-ul oficial al Campionatului Mondial de Raliuri a inregistrat un record de trafic in Raliul Suediei ca urmare a participarii lui Kimi Raikkonen in competitie.

Site-ul oficial al Campionatului Mondial de Raliuri a facut public numarul de vizitatori inregistrat pe parcursul Raliului Suediei, prima etapa a sezonului 2010 din WRC.

Astfel, site-ul WRC.com a generat nu mai putin de 8 milioane de afisari pe parcursul celor patru zile de competitie din Raliul Sudiei, recordul absolut fiind inregistrat vineri cu trei milioane de afisari.

Desi se anticipa inregistrarea unui astfel de record ca urmare a inceperii noului sezon de WRC, reprezentatii site-ului ofical al competitiei sustin ca popularitatea in crestere a Campionatului Mondial de Raliuri se datoreaza in buna masura lui Kimi Raikkonen, care se bucura de un sprijin sustin din partea fanilor sai dupa retragerea din Formula 1.

Estimarile oficialilor site-ului WRC.com sunt intarite de trafic generat pe site-ul postului finlandez de televiziunea MTV3, care transmite integral WRC incepand din acest sezon. Site-ul MTV3.fi a inregistrat aproape 250.000 de vizitatori unici pe parcursul Raliului Suediei, evenimentul ocupand locul 3 in clasamentul all-time al publicatiei.

Via | WRC.com

Taguri: Raikkonen

Comentarii (2)

  • Transmisii live la TV
    Va mai intreb odata d-lor "copy-paste", aveti idee dc anul acesta se transmite pe vreun canal tv de la noi rezumatele zilelor de concurs ???
    0 3
  • Kimi
    Deci nu e anonim, nu?
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru