Raikkonen, indecis daca sa revina in F1 in 2011

De Daniel Popescu
Publicat Miercuri, 28.04.2010
Kimi Raikkonen a admis ca nu a luat inca nicio decizie in privinta revenirii in Formula 1 in sezonul urmator.

Dupa un debut modest in WRC, Kimi Raikkonen si-a imbunatatit semnificativ performantele in Iordania si Turcia, reusind sa acumuleze deja 14 puncte.

Locul 5 ocupat in Raliul Turciei a consemnat cel mai bun rezultat personal in WRC, mai ales ca diferenta fata de liderul Sebastien Loeb a fost de numai 7 minute. Totusi, chiar daca incepe sa se bucure de succes in WRC, Raikkonen afirma ca nu a venit inca momentul potrivit pentru a lua o decizie finala in privinta sportului in care va activa anul viitor.

“Rezultatul din Turcia nu m-a indreptat in nicio directie. Nu ma grabesc sa iau o decizie. Vom vedea care sunt posibilitatile si ce este cel mai interesant pentru mine: ce ma bucura cel mai mult si ce vreau cel mai mult sa fac. Vom vedea la un moment dat in acest an”, a declarat finlandezul pentru publicatia Turun Sanomat.

Pe de alta parte, Raikkonen a admis ca se simte mai atras de WRC decat de Formula 1 prin prisma libertatii de care se bucura din punct de vedere al atentiei acordate de presa internationala.

“Daca Formula 1 ar putea merge inapoi cu 20 de ani, ar fi identica cu WRC-ul de acum. Raliurile sunt inca profesioniste, insa intr-un mod ceva mai relaxat”, a mai precizat el.

Raikkonen a devenit in acest sezon primul pilot dupa Carlos Reutmann care castiga puncte atat in Campionatul Mondial de Raliuri, cat si in Formula 1.

Via | GMM | Foto: Red Bull

Taguri: Raikkonen

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru