Raikkonen îşi va continua cariera în sporturile cu motor

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 07.01.2011
Managerul lui Kimi Raikkonen a negat zvonurile privind intenţia pilotului finlandez de a renunţa la sporturile cu motor în urma decesului suferit de tatăl său.

Presa internaţională a speculat în această săptămână că Kimi Raikkonen ar putea renunţa la sporturile cu motor, ca reacţie la decesul suferit înainte de Crăciun de tatăl sau, cel care l-a sprijinit pe tot parcursul carierei.

Informaţia a fost amplificată de declaraţiile copilotului său, însă Steve Robertson, managerul pilotul finlandez, a negat această posibilitate. "Există multe discuţii şi bineînţeles că Raikkonen este supărat din cauza morţii tatălui său, ceea ce este normal. Dar sunt destul de sigur că va fi în continuare implicat în sporturile cu motor", a declarat Robertson pentru postul finlandez de televiziune MTV3.

Anterior, publicaţia britanică Autosport a dezvăluit că Raikkonen a ajuns la un acord pentru a rămâne la Citroen Junior şi în sezonul 2011 al Campionatului Mondial de Raliuri, însă managerul său a refuzat să comenteze aceste informaţii. "Kimi este campion mondial (n.r - în Formula 1) şi bineînţeles că are multe opţiuni, însă în acest moment nu este nimic de spus.

Dar suntem deja în ianuarie şi nu cred că (n.r - această situaţie) va mai dura mult timp", a mai precizat el.

Noul sezon al Campionatului Mondial de Raliuri începe în 13 februarie cu Raliul Suediei.

Via | GMM

Comentarii (1)

  • ...
    poate ca este trist... suparat e aiurea.
    5 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru