Raikkonen, lăudat pentru prestaţia din Raliul Lanterna

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 17.06.2010
Kimi Raikkonen a primit numeroase laude din partea şefului Benoit Nogier pentru rezultatele obţinute în Raliul Lanterna.

Kimi Raikkonen a participat în weekendul precedent la Raliul Lanterna din Italia pentru a se acomoda cu suprafaţa de asfalt în perspectiva următoarelor etape din WRC.

Finlandezul a fost lider în cea mai mare parte a timpului şi a fost devansat de coechipierul sau de la Citroen Junior, Sebastien Ogier, abia în ultima probă specială.

În urma acestor rezultate, Benoit Nogier, şeful echipei Citroen Junior, a avut numai cuvinte de laudă pentru fostul campion mondial de Formula 1.

"Am realizat multe progrese în pregătirea Raliului Bulgariei. Aş vrea să evidenţiez performanţa lui Raikkonen, care a stabilit câţiva timpi foarte buni. Ne aşteptam să se simtă mai bine pe asfalt şi aşa a şi fost. Este foarte încurajator pentru viitor", a declarat Nogier.

La rândul său, Raikkonen a admis că experienţa acumulată în Italia va fi folositoare în următoarele patru etape de WRC care vor avea loc pe asfalt. "A fost o experienţă bună. Maşina a fost distractiv de condus şi această zi va fi foarte folositoare pentru mine pentru a mă pregăti pentru a doua jumătate a sezonului", a explicat finlandezul.

Următoarea etapă de WRC va avea loc în weekendul 9-11 iulie în Bulgaria.

Via | Autosport

Comentarii (2)

  • Kimi
    Ce alergie pe unii ferraristi ca merge din ce in ce mai bine Kimi !Ce bucurie pe cei care il credeau terminat.!
    6 5
  • Alexandra1710
    Kimi
    Kimi nu va fi niciodata terminat pentru ca el va stii cand trebuie sa se retraga si sa bucure de linistea uneia dintre locuintele sale inconjurat de familie si prieteni. Cu siguranta nu va astepta sa devina o deziluzie si nici nu va fi bantuit de fantoma unuia dintre competitiile in care a activat (asa cum se intampla in "alte" cazuri,pe la case mai mari).Insa rautaciosi exista peste tot ,iar invidia isi spune cuvantul.Cat despre Ferrari,massa a meritat sa ramana,nu?Anul acesta e pe cale sa devina campion mondial,e un pilot ce nu avea cum sa nu fie preferat in locul lui Raikkonen care nu a facut nimic pentru echipa aia,nici macar sa vorbeasca cu maestrul Schumacher si sa-i asculte sfaturile nu a vrut :)
    9 5

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru