Raikkonen: "Prioritatea este sa termin Raliul Turciei"

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 13.04.2010
Kimi Raikkonen sustine ca principalul sau obiectiv in Raliul Turciei este sa ajunga la linia de sosire, desi a castigat deja primele puncte in WRC.

In ciuda dificultatii crescute a Raliului Iordaniei, Kimi Raikkonen a obtinut primele sale puncte din cariera in Campionatul Mondial de Raliuri, la capatul unui eveniment lipsit de probleme tehnice.

Cu toate acestea, pilotul echipei Citroen Junior prefera sa ramana precaut inaintea provocarilor din Turcia, in primul rand din cauza faptului ca traseul este in mare parte nou pentru toti pilotii, ceea ce va spori gradul de dificultate.

"Am crezut ca Iordania a fost cel mai dificil raliu pe care l-am vazut pana acum, dar nu am nicio idee cum va fi cel din Turcia. In Iordania am fost capabil sa gasesc un ritm bun si, chiar daca nu a fost foarte incitant, asta a insemnat ca am terminat raliul si am castigat puncte. In Turcia va trebui sa vedem cum ne simtim si apoi vom decide ce putem face. Prioritatea este sa termin, in primul rand pentru ca este un eveniment complet nou si trebuie sa cunosti probele speciale. Dar sigur sunt o persoana competitiva si vreau sa dau tot ce am mai bun", a declarat fostul campion mondial de Formula 1 in cadrul unui preview pentru Raliul Turciei.

Ca noutate absoluta pentru sezonul 2010, Raliul Turciei se va desfasura atat pe pietris, cat si pe asfalt.

Etapa va avea loc in perioada 16-18 aprilie.

Via | Citroen Junior

Comentarii (3)

  • KR
    Doamne ajuta ! :)
    6 4
  • kimi
    You can do it, Kimi!!!!
    4 2
  • michelle_b
    o sa termini, no worries :) GO GO GO !
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru