Raikkonen: “Sunt pe drumul cel bun in WRC”

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 27.04.2010
Kimi Raikkonen este incantat de progresele realizate in Campionatul Mondial de Raliuri pe parcursul ultimelor doua etape.

Kimi Raikkonen a obtinut locul 5 in Raliul Turciei, cea mai buna performanta personala in Campionatul Mondial de Raliuri. Rezultatul a venit la scurt timp dupa locul 6 pe care a incheiat Raliul IIordaniei, dupa ce anterior inregistrase probleme in primele doua runde.

Progresele recente in determina pe finlandez sa priveasca cu incredere spre urmatoarele etape din WRC.

“Este un semn ca mergem in directia buna. In Iordania viteza nu a fost atat de buna, insa am terminat raliul. In Turcia a fost ceva mai bine si am terminat pe 5. De fapt, nu am facut nimic diferit. A fost vorba doar despre a petrece mai mult timp in masina pentru lucrul cu notite. In unele locuri m-am simtit increzator, in altele mai putin. Dar cu siguranta un astfel de rezultat ajuta”, a declarat pilotul echipei Citroen Junior.

Fostul campion mondial de Formula 1 nu va lua startul in Raliul Noii Zeelande programat la inceputul lunii mai, insa Raikkonen spera sa obtina un nou test cu Citroen C4 WRC inainte de Raliul Portugaliei programat pentru 28-30 mai.

Via | Kimi Raikkonen

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru