Raikkonen va fi confirmat la Citroen Junior în ianuarie

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 23.12.2010
Kimi Raikkonen a ajuns la un acord pentru a rămâne la Citroen Junior în 2011, iar anunţul oficial va fi făcut în luna ianuarie, potrivit publicaţiei Autosport.

Kimi Raikkonen va concura în Campionatul Mondial de Raliuri şi în sezonul 2011, după ce a ajuns la un acord final cu Citroen Junior, echipa pentru care a concurat şi în acest an.

Informaţia a fost dezvăluită de publicaţia britanică Autosport, care citează în acest sens o sursă de rang înalt din cadrul constructorului francez. "Ne aşteptăm ca Raikkonen să fie din nou aici anul viitor. A vorbit cu câţiva oameni despre câteva lucruri, dar va rămâne aici. Ni s-a spus că înţelegerea este realizată", a declarat o sursă din cadrul Citroen.

Managerii lui Raikkonen nu au fost disponibili pentru a comenta informaţia, în timp ce oficialii Red Bull, sponsorul principal al echipei Citroen Junior, s-au limitat să afirme că negocierile dintre cele două părţi continuă. Se anticipează că un anunţ oficial pe această temă va fi făcut în prima parte a lunii ianuarie, pentru ca finlandezul să aibă oportunitatea să evalueze în teste noul Citroen DS3 WRC.

Anterior, Raikkonen a negociat un contract cu Ford pentru a deveni coechipierul lui Ken Block la Monster World Rally Team.

Via | Autosport

Comentarii (6)

  • Kimi
    Ma bucur enorm ca va ramane la Citroen :) Un anunt oficial sigur nu va fi facut acum mai ales avand in vedere decesul din familia lui Kimi.

    ps: Sarbatori fericite intregii echipe Automarket si a tuturor userilor de pe site ! :)
    14 6
  • Kimi
    Este foarte bine pentru Kimi, mai ales ca trece printr-un moment dificil. Echipa este de top iar masina se anunta una reusita, sper sa reediteze cu Loeb performantele lui C4 WRC.Eu as fi mers pe mana lui Solberg insa oricum varful de lance il reprezinta Loeb, Kimi e foarte bine la capitolul imagine si nu exclud chiar o imbunatatire a performantelor sale pentru 2011.
    4 0
  • marius
    kimi
    l-am urmarit pe raikonen in f1 si in opinia mea a obtinut rezultate bune. in wrc nu l-am urmarit am vazut ca este pe locul 10 din 45 de concurenti parca. asta e bine. puncte are putine fata de cei dine top asta e rau. are mult mai putine puncte decat colegul sau de echipa. asta e foarte rau chiar daca semai poate scuza pentru ca primul an.
    Voi ce parere aveti a reusit ceva in wrc anul acesta sau nu ?
    0 0
  • @marius
    Parerea mea,obiectiva de altfel,e ca anul 2010 a fost un an de acomodare a lui Kimi in WRC,e totusi o competitie atat de diferita de Formula 1,iar trecerea cu siguranta nu avea sa fie usoara si asta s-a vazut. Cu siguranta nu se poate vorbi despre vreo performanta deosebita realizata de finlandez in sezonul care tocmai s-a incheiat,insa tind sa cred ca Raikkonen merita tot respectul pentru dragostea fata de motorsport,fata de viteza pura de care da dovada si pentru curajul de a se aventura intr-un alt fel de competitie,o competitie cu siguranta mai dura decat F1,o competitie in care experienta are un cuvant greu de spus (!),fara teama ca acest transfer i-ar putea ruina imaginea de "Fastest man on the Earth" asa cum spunea Sir Stirling Moss :)
    1 0
  • Marius
    Alexandra1710
    Multumesc Alexandra pentru punctul tau de vedere. Lui Kimi ii doresc mai mult succes si manageri care sa nu-l ingroape. Tie iti doresc tot ce iti doresti si tu de noul an.
    0 0
  • @marius
    Multumesc mult,la fel si tie Marius si tuturor celorlalti de pe site ! :)
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru