Solberg a anulat testul din Franţa din motive tehnice

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 08.06.2010
Petter Solberg a fost obligat să renunţe la un test programat în Franţa din cauza unor defecţiuni tehnice la motorul maşinii Citroen C4 WRC.

Petter Solberg şi-a programat un test de două zile pe teritoriul Franţei în perioada 8-9 iunie ca parte a pregătirilor sale pentru primul raliu pe asfalt din acest sezon de WRC, care va avea loc în Bulgaria la jumătatea lunii viitoare.

Planurile norvegianului au fost însă date peste cap după ce mecanicii săi au descoperit o defecţiune la motorul maşinii Citroen C4 WRC cu care urma să efectueze sesiunea de evaluare. Unitatea a fost deja trimisă la sediul Citroen Racing de la Paris pentru investigaţii, în timp ce Solberg a fost forţat să anuleze testul.

Potrivit lui Ken Rees, şeful lui Petter Solberg, acesta din urmă va efectua un test în Bulgaria cu câteva zile înainte de etapa programată în această ţară.

"Anularea testului este o lovitură, pentru că am fi ajuns în Bulgaria cu un feedback bun, întrucât drumurile pe care plănuiam să le folosim în Franţa erau reprezentative pentru cele pe care le vom găsi în Bulgaria. Acum vom efectua două zile de teste în Bulgaria cu câteva zile înainte de raliu, ceea ce înseamnă că nu vom avea prea mult timp să muncim asupra datelor pe care le vom obţine", a declarat Rees.

Raliul Bulgariei va avea loc în perioada 9-11 iulie.

Via | MaxRally

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru