VIDEO: Primul trailer al documentarului despre Kimi Raikkonen

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 08.11.2010
Kimi Raikkonen va lansa în 2011 un documentar despre parcursul în WRC din acest sezon şi despre viaţa sa din afara sporturilor cu motor.

Comentarii (16)

  • Lanseaza un documentar sa mai ia niste bani, nu de alta dar are nevoie pentru urmatorul sezon unde va mai busi o masina in fiecare etapa :))))))))))))) Hai Alexandra, mai spune-ne odata ce mare campion e... campionul de pe locul 10 :)))))))
    7 20
  • Kimi
    Cand am vazut pentru prima data trailerul,am fost foarte placut surprinsa sa vad cum Kimi se bucura de viata si chiar nu-l intereseaza de nimeni si nimic. Omul asta e foarte tare oricum; isi traieste viata la intensitate maxima.Bravo lui !

    Trailerul e genial deci... asteptam documentarul ! Fortza Raikkonen !

    si @lol,stii ceva?Get a life dragule ;) Cat de campion e Kimi,o sa o spun de cate ori o sa am chef si o sa-mi mentin parerea intotdeauna.Cel putin mie nu imi e rusine cu ce spun si nu postez nelogata ca tine :) Am vazut ca postezi constant la toate articolele despre Kimi ceea ce demonstreaza ca te simti foarte atras de numele lui :))))) Lasa ironiile ca sincer,nu esti cu nimic mai interesant ;)
    17 10
  • eh la varsta ta te indragostesti si te vedete, asa e cand esti naiva. Un campion dovedeste ca e campion prin curse castigate, ce castiga Kimi ca nu ma prind "draga" :))))
    2 17
  • p.s. nu te mai vota de pe 2 computere ca e patetic :)
    2 18
  • ...
    @lol
    1.imi pare rau pentru tine ca tre sa te dezamagesc,dar eu nu ma votez nici macar o data pentru simplu fapt ca eu nu scriu pe site de dragul voturilor.

    2.nu vorbi tocmai tu despre chestii...patetice :)

    3.incearca sa ma ignori :)
    17 5
  • @lol
    n-o fi printre cei mai buni , dar e un cineva , spre deosebire de tine , avand in vedere cum judeci , nu te supara
    11 6
  • Asta cu ignoratul e cea mai buna chestie pe care ai reusit sa o spui pana acum, pe tine am sa te ignor dar am sa continui sa sustin ca Raikkonen nu este un champion. Loeb este unul, Senna, Schumacher, astia da, Kimi e un pilot ratat si o demonstreaza zilnic.
    @ Adrian - judec dupa dovezi iar ele il arata un pilot slab, iar pe fatuca asta care are 18 ani o judec dupa felul inflacarat cu care il imbraca in laude pe acest pilot mediocru. Va uitat amandoi prea mult la televizor si din pacate se vede, varsta voastra va da de gol sunteti tineri, simpatici, dar naivi.
    2 16
  • ...
    @lol. Sincer nu am vreme de pierdut cu tine si nici cu altii ca tine.Deci,have a nice day :)
    10 5
  • nu merita sa continui ca trebuie sa mai cresti cativa ani pana sa intelegi ceva din ce zic :) o zi buna si tie
    5 10
  • @lol
    poate esti mai in varsta , dar mai matur sigur nu esti , intrucat insinuezi ca ma uit prea mult la TV si sunt naiv , lucru pentru care este necesar sa ma cunosti in realitate , nu doar dupa ce scriu pe internet , in cazul in care as scrie aberatii
    12 5
  • Kimi
    Kimi e un pilot de F1 talentat, dar lenes. A castigat un titlu si s-a multumit doar cu atat. Ca sa te mentii pe culmi trebuie sa muncesti foarte mult. El acum vrea doar sa se distreze. Bravo lui, isi traieste viata, are si cu ce, dar nu are nimic de admirat ca motivare, munca si dorinta de lupta pana la capat. Iar asta este totul in sport
    5 6
  • loona_3
    Pt lol
    nu cred ca e atat de important sa castigi curse pentru-l al considera pe cel pe care il susuti un campion, eu sunt un fan kimi si pentru mine e cel mai bun indiferent daca castiga sau nu.
    9 6
  • CAMPIÓN ~óana (~óni, ~óane) m. și f. 1) Persoană sau echipă care cucerește primul loc într-un campionat. ◊ ~ absolut sportiv plasat pe locul întâi la toate probele sportive din cadrul unui campionat. 2) fig. Luptător de frunte pentru o idee, pentru o cauză. [Sil. -pi-on] /
    7 9
  • loona_3
    daca nu-ti place kimi de ce citesti fiecare articol despre el si postezi tot felul de lucucri, ignora-ne, concentreazate asupra unui lucru util
    10 4
  • pentru ca e o tara libera in care pot citi un articol daca vreau si culmea, pot sa imi spun si parerile asupra lui. Nu am nimic cu Kimi, doar ca, parerea mea este ca desi nu are performante notabile are parte de prea multa atentie. Omul stie sa isi vanda imagine si sa faca bani din asta, e mai degraba un forte bun om de afaceri decat un pilot.
    Voi aveti dreptul sa-l admirati si eu am dreptul sa-l desconsider.
    7 9
  • florin
    dfsfsd
    nu stiu de cand va uitati voi la formula 1 k sa i ti dai seama dak kimi a fost sau nu un pilot bun.din cate vad nu stiti mare lucru de f1 si implicit de kimi ,in schimb tachinati o fata careia ii place kimi
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru