WRC 3 The Game, disponibil în variantă demo

de Daniel Popescu
Marti, 25.09.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Producătorul de jocuri Milestone a lansat o versiune demonstrativă pentru noul titlu WRC 3 care va apărea pe numeroase platforme în luna octombrie.

Fanii raliuri au oportunitatea de a intra în pielea lui Sebastien Loeb pe o probă specială din Raliul Spaniei în cadrul versiunii demonstrative a jocului WRC 3, care a fost lansată la începutul acestei săptămâni de producătorul italian de jocuri Milestone.

Pe lângă experimentarea unei probe speciale din Raliul Spaniei la volanul unui Citroen DS3 WRC, cei care vor încerca varianta demo vor afla primele detalii despre noul mod de joc de tip carieră, botezat Road to Glory.

Versiunea completă a jocului urmează să apară în 12 octombrie şi va fi disponibilă pe platformele PC, PlayStation 3, PlayStation Vita şi XBOX 360. Noul joc va include toate cele 13 etape ale sezonului 2012 din Campionatul Mondial de Raliuri, modulul de carieră Road to Glory, modulul WRC Experience pentru a juca doar câteva raliuri şi modulul multiplayer WRC Online.

Via WRC

Comentarii (2)

  • macar aici sa bata si ford:(((
    4 0
  • mai bn lasa-ne
    e citroen in caz de nu ai vz :))
    0 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru