Alonso şi Button critică atitudinea lui Vettel

de Daniel Popescu
Joi, 11.04.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Fernando Alonso şi Jenson Button sunt surprinşi de anunţul lui Sebastian Vettel potrivit căruia va ignora în continuare ordinele de echipă ale celor de la Red Bull.

Sebastian Vettel a dezvăluit joi înaintea Marelui Premiu al Chinei că va continua să ignore ordinele de echipă venite din partea celor de la Red Bull Racing, în ciuda controverselor majore izbucnite pe acest subiect la Sepang.

Declaraţiile sale i-au luat prin surprindere pe doi dintre campionii mondiali aflaţi în competiţie, Fernando Alonso afirmând că nu şi-ar permite să ignore un eventual ordin de echipa de la Ferrari.

"Nu cred că am fost vreodată în situaţia asta, dar bănuiesc că aş rămâne pe poziţie. Până la urmă, echipa te plăteşte şi trebuie să faci ce ţi se cere. Voi sunteţi jurnalişti, aşa că nu vă duceţi să pictaţi pereţii pentru că nu sunteţi pictori, iar portarii nu pot juca ca atacanţi. Cu toţii avem sarcinile noastre şi cred că trebuie să le respectăm tot timpul", a declarat spaniolul.

Urmareste Automarket
La rândul său, Jenson Button afirmă că este surprins de declaraţiile lui Vettel, mai ales în contextul succesului de care se bucură germanul în Formula 1.

"O mulţime de piloţi au câştigat titlul fără să fie aşa.

Personal sunt surprins ca a spus asta. Este un pilot foarte talentat şi pare un pilot pe care echipa îl place. Şi aşa ar trebui, este un pilot de succes. Este surprinzător pentru el să spună asta", a explicat pilotul echipei McLaren.

Comentarii (13)

  • Si unde este partea cu criticatul?!? Alonso spune cum ar face el iar Button se declara surprins... deci, unde este critica?!? :)
    17 10
  • no-name
    Daca nu pot sa-l bata sa-l critice!
    15 39
  • no-name: vezi-ti de meciul tau cu viata... ca nu stai deloc bine.. te conduce 3-0.
    18 15
  • seby9626
    Vettel este unul dintre cei mai buni piloti din f1,doar ar trebui sa-si schimbe putin atitudinea, ca-n rest le are pe toate:monost bun si talent cat incape.
    18 21
  • @seby9626
    Opreste te cu aprecierile la monopost bun...
    3 5
  • @ccmax
    Critica este implicita, in sensul ca cei doi sugereaza ca ar avea alta atitudine. Aritmetica e mereu simpla.
    3 4
  • seby9626
    Desi sunt fan Alonso,trebuie sa spun caci Vettel are talent.Un singur exemplu foarte bun ,ar fi victoria lui Vettel din 2008 la Monza cu un TORO ROSSO!
    7 1
  • anatol
    salutare la toata lumea,
    As vrea sa-l intreb pe operatorul acestui site daca se poate face comentariuri la articole si de pe mobil?
    0 0
  • mirel_f1
    Normal ca toti sunt revoltati in cazul asta Vettel castiga campionatul fara probleme
    2 0
  • anatol
    *comentarii
    0 0
  • anatol
    degeaba, probabil nu o sa am raspuns.........
    0 0
  • @anatol: Pe versiunea de mobil a site-ului (m.automarket) si pe aplicatia de iPhone si Android nu poti scrie comentarii, dar le poti vizualiza pe postate de ceilalti utilizatori.
    0 0
  • anatol
    daniel.popescu, mie imi place ft mult versiunea de mobil a site-ului (m.prosport), acolo se poate face comentarii de pe orce mobil cu acces la net, la dumneavoastra o sa ramina si in continuare versiunea actuala, sau poate ceva modificari?
    multumesc anticipat
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru