Asalt pentru prima victorie: Ferrari introduce o nouă aripă faţă în Rusia, pe lângă noutăţile pentru motor

de Daniel Popescu
Miercuri, 27.04.2016
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Ferrari va introduce o aripă faţă de specificaţie nouă în Marele Premiu al Rusiei, pe lângă noutăţile pregătite pentru motor, în speranţa că va fi capabilă să lupte pentru victorie.

Ferrari este determinată să obţină în Marele Premiu al Rusiei de la sfârşitul acestei săptămâni prima victorie în sezonul 2016, motiv pentru care inginerii forţează introducerea de noi update-uri.

Ultima informaţie este că Ferrari va aduce la Soci o aripă faţă de specificaţie nouă care va fi utilizată de ambii piloţi ai echipei, Kimi Raikkonen şi Sebastian Vettel. Pentru moment nu există informaţii suplimentare cu privire la schimbările pentru această componentă, însă Ferrari pregăteşte şi un update important pentru unitatea de propulsie.

Urmareste Automarket
Anunţat încă de la sfârşitul săptămânii trecute, noul update va necesita folosirea a trei jetoane şi va permite creşterea compresiei în cadrul cilindrilor motorului, ceea ce va avea ca efect o curgere mai eficientă a gazelor de eşapament şi, implicit, o funcţionare mai bună din partea turbinei. În plus, acest update ar trebui să îmbunătăţească şi eficienţa sistemului de recuperare a energiei.

La fel ca şi în cazul aripii faţă, îmbunatăţirile pentru motor vor fi amplicate pentru ambii piloţi ai echipei.

Finlandezul ar utiliza doar al doilea motor din cele cinci regulamentare, în timp ce Vettel ar ajunge deja la cea de-a treia unitate de propulsie, întrucât cea folosită în Marele Premiu al statului Bahrain a cedat chiar în turul de încălzire. Totuşi, echipa ar putea folosi o unitate mai veche pe parcursul antrenamentelor sau în curse precum Monaco şi Singapore, care nu sunt foarte solicitante pentru motor.

Via Motorsport

Comentarii (2)

  • Din ce am citit upgradarea motorului n-a fost confirmata de catre Arrivabene..Se confirma doar faptul ca Ferrari vor veni doar cu aripa fata noua
    1 4
  • Ctlnmihai
    Atat cei de la Mercedes cat si cei de la Ferrari au venit cu diferite imbunatatiri are unitatilor de propulsie, sa vedem si rezultatele acuma!
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru