Bianchi rămâne în stare critică la spital şi nu respiră singur

de Daniel Popescu
Luni, 06.10.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Jules Bianchi este în continuare în stare critică după accidentul de la Suzuka şi nu respiră singur, contrar informaţiilor anterioare din presa franceză.

Bianchi este într-o condiţie critică, încă luptă pentru viaţa sa. Din păcate, pot să confirm că Bianchi nu respiră fără ajutor.


Starea de sănătate a lui Jules Bianchi continuă să rămână foarte gravă după accidentul suferit în finalul Marelui Premiu al Japoniei de la Suzuka.

Postul de televiziune SkySports relatează că pilotul echipei Marussia este în continuare în stare critică la terapie intensivă. În plus, potrivit reporterului Craig Slater, francezul nu respiră singur, ci ajutat de aparate, în ciuda informaţiilor contrare apărute duminică seară.

"Nu avem niciun update din partea spitalului, însă înţeleg că Bianchi este într-o condiţie critică, încă luptă pentru viaţa sa. Din păcate, pot să confirm că Bianchi nu respiră fără ajutor. Din câte înţeleg, se bazează pe un aparat de respiraţie pentru a putea respira. De asemena, pot să confirm că nu a suferit o a doua operaţie. A avut o singură procedura medicală la ora 23:00 (ora Japoniei) şi de atunci este la terapie intensivă", a precizat el.

Solicităm răbdare şi înţelegere în privinţa următoarelor informaţii medicale care vor fi făcute la momentul potrivit.

Marussia
Comunicat de presa
Oficialii spitalului au refuzat să ofere orice fel de informaţii despre starea de sănătate a lui Bianchi, decizie motivată de politica de confidenţialitate.

Pe de altă parte, nici cei de la Marussia nu doresc să ofere detalii şi direcţionează presa chiar spre reprezentanţii spitalului Mie General Medical Center din localitatea Yokkaichi, acolo unde este internat francezul.

"În ceea ce priveşte informaţiile despre starea medicală a lui Bianchi, vom respecta dorinţele familiei Bianchi.

Prin urmare, solicităm răbdare şi înţelegere în privinţa următoarelor informaţii medicale care vor fi făcute la momentul potrivit în colaborare cu Mie General Medical Center, acolo unde este tratat Bianchi", precizează echipa din Rusia într-un comunicat de presă.

Via SkySports, SkySports

Comentarii (9)

  • Pikachu F1
    In principal, informatii din prese mai mult intoxica decat ajuta o clara informare. Daca era in Ro, erau cincizeci de fraieri care isi dadeau cu parerea + cativa primari sau ministrii, dar uite ca japonezii sunt mai seriosi si inca nu isi dau cu parerea. Evident ca multi doresc sa stie ce se intampla, putini interesati de soarta lui Bianchi, marea majoritate interesati de veniturile aferente, dar in realitate, singurul lucru pe care toata lumea ar trebui sa-l faca este sa astepte. Un gand bun, o mica rugaminte pentru sanatatea lui Bianchi, fac mai mult decat toti jurnistii retardati in cautare de ceva sensational, care sa le vanda ziarele.

    P.S. Sper sa nu auzim stiri ca niste jurnalisti au incerca sa intre in salonul in care se recupereaza (odihneste) Bianchi... realmente nu as vrea sa aud de asa ceva.
    18 2
  • minu_golescu
    sa dea dumnezeu sa poata continua drumul pe care l-a inceput si sper sa avem vesti bune curand. m-a ingrozit expresia lui sutil de langa macara, era doar la cativa metri de accident...
    10 0
  • @pikaka
    Ce dreaq aberezi ma acolo, prese, primari, ministri, esti beat?
    1 15
  • mimi de la aprozar
    @@pikaka,
    nu esti decat un mare kaka asa ca pseudonimul sub care scrii,
    @Pikachu F1 are perfecta dreptate dar nu nu ai cum sa intelegi ce a scris el, esti ............. cum vrei tu :))
    4 1
  • Sper sa se faca bine
    6 0
  • avand in vedere anii in care traim ,chiar nu era in zona aia o camera video care sa prinda macar momentul impactului ?
    3 1
  • Video accident Bianchi: http://www.youtube.com/watch?v=ASnqrbMtnos#t=104
    2 0
  • FIA nu va face publice prea curând imaginile cu incidentul. Ca să nu pară F1 vreun sport periculos, ci unul sigur. Regula asta e prin toate sporturile cu motor.
    1 2
  • Gazzetta dello sport a publicat un video cu incidentul
    http://video.gazzetta.it/bianchi-nuovo-video-schianto/535fe23e-4d62-11e4-b96f-b9e654d6aef0?playlistId=59a850f6-851a-11e3-9d5d-d0027a1ea65e

    Da, se pare că se flutura steagul verde chiar în acel turnuleț de lângă tractor. Și culmea, după accidentul lui Bianchi tot verde se flutura. Și secunde întregi se flutură steagul verde. Indiferent de ordinele primite, trebuie să fii retardat ca să fluturi steag verde când ai două mașini în același loc, dintre care unul foarte grav. Tractorul a fost ridicat pe sus, și mă gândesc că are câteva tone...
    5 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru