Feedback

Azerbaidjan

Duminica, 19 Iunie 2016

Formula 1: Rosberg câștigă fără emoții cursa inaugurală de la Baku. Podiumul, completat de Vettel și Perez

Nico Rosberg a câștigat fără probleme prima cursă de Formula 1 desfășurată în Azerbaidjan. Sebastian Vettel și-a adjudecat locul doi pentru Ferrari, în timp ce Sergio Perez a completat podium după o depășire asupra lui Kimi Raikkonen în ultimele tururi.
Sambata, 18 Iunie 2016

Formula 1: Rosberg, pole position în cursa inaugurală de la Baku. Hamilton, locul 10 după ce a lovit parapeţii

Nico Rosberg va pleca din pole position în Marele Premiu al Europei, în timp ce Lewis Hamilton va lua startul doar de pe locul 10 după ce a comis o greşeală şi a avariat monopostul de parapeţi.
Vineri, 17 Iunie 2016

Formula 1: Hamilton, cel mai rapid în primele antrenamente de Formula 1 din Azerbaidjan

Lewis Hamilton şi Nico Rosberg au fost cei mai rapizi în cele două sesiuni de antrenamente de vineri ale primei ediţii a Marelui Premiu al Europei de la Baku.
Joi, 16 Iunie 2016

Formula 1: Avancronica Marelui Premiu al Europei: Formula 1 debutează în Azerbaidjan în plin război pentru titlu între Rosberg şi Hamilton

Noul circuit stradal din Baku va găzdui Marele Premiu al Europei şi reprezintă o necunoscută pentru piloţi în mijlocul unei lupte echilibrate pentru titlul mondial.
Miercuri, 24 Iunie 2015

Formula 1: Azerbaidjan vrea să cumpere sau să sponsorizeze o echipă de Formula 1

Azerbaidjan intenţionează să cumpere sau cel puţin să sponsorizeze o echipă de pe grila de start a Formulei 1, după ce anul viitor va debuta în calendarul competiţional.
Marti, 14 Octombrie 2014

Formula 1: Primele imagini cu circuitul de la Baku: viraje înguste şi puţine oportunităţi de depăşire

Primele imagini randate pe calculator cu circuitul de la Baku care va găzdui curse de Formula 1 în Azerbaidjan indică oportunităţi reduse de depăşire din cauza lăţimii înguste a pistei.
Miercuri, 08 Octombrie 2014

Formula 1: Azerbaidjan a prezentat circuitul stradal din Baku care va găzdui Marele Premiu al Europei din 2016

Azerbaidjan a prezentat miercuri configuraţia circuitului stradal din Baku care găzdui Marele Premiu al Europei începând din sezonul 2016.
Vineri, 25 Iulie 2014

Formula 1: Azerbaidjan amână debutul în Formula 1 pentru 2016

Azerbaidjan a anunţat vineri că ediţia inaugurală a cursei stradale de la Baku va avea loc în 2016, nu în 2015 cum fusese stabilit iniţial.
Luni, 26 Mai 2014

Formula 1: Ecclestone refuză revenirea Franţei în calendarul Formulei 1

Bernie Ecclestone a dezvăluit că nu este interesat de o revenire a Franţei în calendarul Formulei 1, în ciuda dorinţei oficialilor de la Magny Cours.
Joi, 08 Mai 2014

Formula 1: Ecclestone: "Azerbaidjan va debuta în 2015 şi va înlocui Coreea de Sud"

Bernie Ecclestone a confirmat includerea cursei din Azerbaidjan în calendarul Formulei 1 începând din sezonul 2015 şi va reprezenta înlocuirea permanentă a Marelui Premiu al Coreei de Sud.

Tag-uri similare

Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru