Feedback

Azerbaidjan

Luni, 26 Iunie 2017

Formula 1: Vettel și Hamilton se acuză reciproc de comportament nesportiv în cursa de la Baku

Sebastian Vettel și Lewis Hamilton s-au acuzat reciproc de comportament nesportiv în timpul cursei din Azerbaidjan, în urma unui incident petrecut sub Safety Car.
Duminica, 25 Iunie 2017

Formula 1: Cursă nebună în Azerbaidjan: Ricciardo a câștigat, Bottas și Stroll pe podium după numeroase probleme pentru Hamilton și Vettel

Daniel Ricciardo a câștigat la Baku, în timp ce Lance Stroll a terminat pe locul trei și a obținut cel mai bun rezultat din carieră. Sebastian Vettel și Lewis Hamilton au terminat pe 4 și 5 după numeroase probleme și penalizări.
Sambata, 24 Iunie 2017

Formula 1: Hamilton îl învinge pe Bottas în lupta pentru pole position din Azerbaidjan. Ferrari ocupă linia a doua a grilei

Lewis Hamilton a obținut pole position-ul pentru cursa de la Baku după ce l-a învins pe Valtteri Bottas, în timp ce Kimi Raikkonen a ocupat locul 3 în fața coechipierului său de la Ferrari, Sebastian Vettel.
Miercuri, 21 Iunie 2017

Formula 1: Avancronica Marelui Premiu din Azerbaidjan: lupta pentru titlu dintre Vettel și Hamilton se mută la Baku

Sebastian Vettel și Lewis Hamilton vor continua lupta pentru titlul mondial pe circuitul de la Baku, care găzduiește pentru a doua oară o cursă de Formula 1.
Duminica, 19 Iunie 2016

Formula 1: Rosberg câștigă fără emoții cursa inaugurală de la Baku. Podiumul, completat de Vettel și Perez

Nico Rosberg a câștigat fără probleme prima cursă de Formula 1 desfășurată în Azerbaidjan. Sebastian Vettel și-a adjudecat locul doi pentru Ferrari, în timp ce Sergio Perez a completat podium după o depășire asupra lui Kimi Raikkonen în ultimele tururi.
Sambata, 18 Iunie 2016

Formula 1: Rosberg, pole position în cursa inaugurală de la Baku. Hamilton, locul 10 după ce a lovit parapeţii

Nico Rosberg va pleca din pole position în Marele Premiu al Europei, în timp ce Lewis Hamilton va lua startul doar de pe locul 10 după ce a comis o greşeală şi a avariat monopostul de parapeţi.
Vineri, 17 Iunie 2016

Formula 1: Hamilton, cel mai rapid în primele antrenamente de Formula 1 din Azerbaidjan

Lewis Hamilton şi Nico Rosberg au fost cei mai rapizi în cele două sesiuni de antrenamente de vineri ale primei ediţii a Marelui Premiu al Europei de la Baku.
Joi, 16 Iunie 2016

Formula 1: Avancronica Marelui Premiu al Europei: Formula 1 debutează în Azerbaidjan în plin război pentru titlu între Rosberg şi Hamilton

Noul circuit stradal din Baku va găzdui Marele Premiu al Europei şi reprezintă o necunoscută pentru piloţi în mijlocul unei lupte echilibrate pentru titlul mondial.
Miercuri, 24 Iunie 2015

Formula 1: Azerbaidjan vrea să cumpere sau să sponsorizeze o echipă de Formula 1

Azerbaidjan intenţionează să cumpere sau cel puţin să sponsorizeze o echipă de pe grila de start a Formulei 1, după ce anul viitor va debuta în calendarul competiţional.
Marti, 14 Octombrie 2014

Formula 1: Primele imagini cu circuitul de la Baku: viraje înguste şi puţine oportunităţi de depăşire

Primele imagini randate pe calculator cu circuitul de la Baku care va găzdui curse de Formula 1 în Azerbaidjan indică oportunităţi reduse de depăşire din cauza lăţimii înguste a pistei.

Tag-uri similare

Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru