Feedback

Belgia

Duminica, 23 August 2015
Lewis Hamilton a obţinut o victorie facilă în cursa de la Spa-Francorchamps, în timp ce Nico Rosberg a terminat pe doi după ce a recuperat terenul pierdut la start. Sebastian Vettel a ratat prezenţa pe podium după o pană suferită în penultimul tur în urma căreia locul trei i-a revenit lui Romain Grosjean.
Duminica, 27 August 2017

Formula 1: Hamilton a câștigat la Spa-Francorchamps! Vettel și Ricciardo completează podiumul

Lewis Hamilton a câștigat cursa din Belgia, însă Sebastian Vettel rămâne lider în clasamentul general cu un avans de 7 puncte după ce a terminat pe locul doi în fața lui Daniel Ricciardo.
Sambata, 26 August 2017

Formula 1: Hamilton va pleca de pe prima poziție în cursa de la Spa Francorchamps și egalează recordul de 68 de pole position-uri deținut de Schumacher

Lewis Hamilton a egalat recordul de 68 de pole position-uri deținut de Michael Schumacher și va pleca de pe prima poziție a grilei de start din fața lui Sebastian Vettel.
Vineri, 25 August 2017

Formula 1: Echilibru între Ferrari și Mercedes: Raikkonen și Hamilton, cei mai rapizi în antrenamentele de la Spa-Francorchamps

Kimi Raikkonen și Lewis Hamilton au fost cei mai rapizi în sesiunile de antrenamente de vineri de la Spa-Francorchamps, care au fost afectate și de ploaie.
Joi, 24 August 2017

Formula 1: Avancronica Marelui Premiu al Belgiei: cursă istorică pentru Hamilton în lupta pentru titlul mondial

În plină luptă pentru trofeu cu Sebastian Vettel, Lewis Hamilton va lua startul duminică în cursa cu numărul 200 a carierei și are șansa de a egala recordul de 68 de pole position-uri deținut de Michael Schumacher.
Duminica, 28 August 2016

Formula 1: Rosberg a câștigat la Spa-Francorchamps! Hamilton rămâne lider după un podium obținut cu plecare de pe locul 21!

Nico Rosberg a câștigat cursa din Belgia, însă Lewis Hamilton rămâne liderul clasamentului general după ce a terminat pe podium în ciuda unui start de pe locul 21.
Sambata, 27 August 2016

Formula 1: Rosberg, pole position în Belgia! Hamilton, ultimul loc după o serie de penalizări pentru înlocuirea motoarelor

Nico Rosberg a stabilit pole positionul în Belgia și are șansa de a reveni pe prima poziție în clasament, întrucât Lewis Hamilton va pleca ultimul după o serie de penalizări pentru schimbarea succesivă a motoarelor.
Joi, 03 Septembrie 2015

Formula 1: Pirelli: "Explozia pneului lui Vettel, cauzată de materiale de pe circuit şi utilizarea prelungită a acestuia"

Pirelli susţine că explozia pneului lui Sebastian Vettel în Belgia s-a produs din cauza contactului cu materiale de pe circuit şi a utilizării prelungite a acestuia.
Marti, 01 Septembrie 2015

Formula 1: Pirelli a finalizat investigaţia pentru explozia pneului lui Vettel

Pirelli a dezvăluit că a finalizat investigaţia pentru explozia pneului lui Sebastian Vettel în Marele Premiu al Belgiei. Rezultatele vor fi făcute publice în acest weekend la Monza.
Miercuri, 26 August 2015

Formula 1: Vettel: "Strategia Ferrari de la Spa nu a fost deloc riscantă"

Sebastian Vettel insistă că strategia cu o singură oprire la boxe adoptată în Marele Premiu al Belgiei nu a fost deloc riscantă şi că ar trebui să existe indicii că pneurile urmează să explodeze.
Marti, 25 August 2015

Formula 1: Vettel şi Rosberg nu au fost singurii piloţi cu probleme la pneuri în Belgia

Mai mulţi piloţi au suferit diverse probleme cu pneurile Pirelli pe parcursul Marelui Premiu al Belgiei, fără ca Pirelli să înţeleagă cauzele acestora.

Tag-uri similare

Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru