Feedback

Belgia

Duminica, 23 August 2015
Lewis Hamilton a obţinut o victorie facilă în cursa de la Spa-Francorchamps, în timp ce Nico Rosberg a terminat pe doi după ce a recuperat terenul pierdut la start. Sebastian Vettel a ratat prezenţa pe podium după o pană suferită în penultimul tur în urma căreia locul trei i-a revenit lui Romain Grosjean.
Duminica, 28 August 2016

Formula 1: Rosberg a câștigat la Spa-Francorchamps! Hamilton rămâne lider după un podium obținut cu plecare de pe locul 21!

Nico Rosberg a câștigat cursa din Belgia, însă Lewis Hamilton rămâne liderul clasamentului general după ce a terminat pe podium în ciuda unui start de pe locul 21.
Sambata, 27 August 2016

Formula 1: Rosberg, pole position în Belgia! Hamilton, ultimul loc după o serie de penalizări pentru înlocuirea motoarelor

Nico Rosberg a stabilit pole positionul în Belgia și are șansa de a reveni pe prima poziție în clasament, întrucât Lewis Hamilton va pleca ultimul după o serie de penalizări pentru schimbarea succesivă a motoarelor.
Joi, 03 Septembrie 2015

Formula 1: Pirelli: "Explozia pneului lui Vettel, cauzată de materiale de pe circuit şi utilizarea prelungită a acestuia"

Pirelli susţine că explozia pneului lui Sebastian Vettel în Belgia s-a produs din cauza contactului cu materiale de pe circuit şi a utilizării prelungite a acestuia.
Marti, 01 Septembrie 2015

Formula 1: Pirelli a finalizat investigaţia pentru explozia pneului lui Vettel

Pirelli a dezvăluit că a finalizat investigaţia pentru explozia pneului lui Sebastian Vettel în Marele Premiu al Belgiei. Rezultatele vor fi făcute publice în acest weekend la Monza.
Miercuri, 26 August 2015

Formula 1: Vettel: "Strategia Ferrari de la Spa nu a fost deloc riscantă"

Sebastian Vettel insistă că strategia cu o singură oprire la boxe adoptată în Marele Premiu al Belgiei nu a fost deloc riscantă şi că ar trebui să existe indicii că pneurile urmează să explodeze.
Marti, 25 August 2015

Formula 1: Vettel şi Rosberg nu au fost singurii piloţi cu probleme la pneuri în Belgia

Mai mulţi piloţi au suferit diverse probleme cu pneurile Pirelli pe parcursul Marelui Premiu al Belgiei, fără ca Pirelli să înţeleagă cauzele acestora.
Luni, 24 August 2015

Formula 1: Alonso: "Am făcut cea mai bună cursă din carieră pe circuitul de la Spa"

Fernando Alonso susţine că duminică a avut parte de cea mai bună cursă la care a participat vreodată pe circuitul de la Spa-Francorchamps, deşi a terminat la un tur în spatele liderului.
Luni, 24 August 2015

Formula 1: Cauza exactă a exploziei pneului lui Vettel rămâne învăluită în mister

Timpii pe circuit, starea celorlalte pneuri şi datele tehnice ale circuitului nu au indicat nicio posibilă cauză pentru explozia cauciucului dreapta-spate suferită de Sebastian Vettel în Belgia.
Luni, 24 August 2015

Formula 1: Rosberg, deranjat de ratarea startului în cursa de la Spa

Nico Rosberg a admis că este deranjat de ratarea startului în Marele Premiu al Belgiei, în urma căruia nu a mai avut nicio şansă să lupte cu Lewis Hamilton pentru victorie.
Luni, 24 August 2015

Formula 1: Pirelli şi Ferrari se acuză reciproc în privinţa duratei de viaţă a pneurilor

Pirelli susţine că Ferrari a riscat inutil o strategie cu o singură oprire la boxe pentru Sebastian Vettel în Belgia, în timp ce echipa insistă că decizia a fost luată pe baza datelor furnizate de producătorul italian.

Tag-uri similare

Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru