Hamilton, pole position în Malaysia. Rosberg, în prima linie a grilei, Alonso va pleca ultimul

de Daniel Popescu
Sambata, 01.10.2016
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Lewis Hamilton a stabilit cel mai bun timp în calificările de la Sepang şi va pleca în pole position din fata coechipierului său Nico Rosberg.

Lewis Hamilton a luat o opţiune importantă pentru a întrerupe seria de victorii consecutive obţinute de Nico Rosberg. Britanicul a fost cel mai rapid în calificările pentru Marele Premiu al Malaysiei după ce a concurat cu 1:32.850 şi va pleca astfel din pole position. Rosberg a comis câteva greşeli pe parcursul ambelor tururi rapide din ultima parte şi a fost nevoit să se mulţumească doar cu locul doi.

A doua linie a grilei de start este ocupată de Red Bull prin Max Verstappen şi Daniel Ricciardo, în timp ce Ferrari a monopolizat a treia linie prin Sebastian Vettel şi Kimi Raikkonen. Sergio Perez va pleca de pe locul 7 din faţa lui Nico Hulkenberg, în timp ce Jenson Button a terminat pe 9 pentru McLaren în faţa lui Felipe Massa.

Urmareste Automarket
Valtteri Bottas va pleca de pe locul 11 pentru Williams, în timp ce piloţii celor de la Haas au reuşit să-i surclaseze pe cei de la Toro Rosso.
Sauber a fost eliminată cu ambii piloţi încă din prima parte a calificărilor, la fel ca şi Manor, în timp ce Fernando Alonso a fost cel mai lent. Pilotul echipei McLaren urma oricum să plece de pe ultimul loc în urma unei penalizări de 45 de poziţii pentru înlocuirea succesivă a motoarelor pe parcursul antrenamentelor de vineri.

Cursa de la Sepang va avea loc duminică cu începere de la ora 10:00, ora României.

Malaysia - Rezultate Antrenamente:

Comentarii (22)

  • Bravo Lewis, sper sa n-ai probleme maine la start ori cu masina, ori sa gresesti tu.
    Un mare BRAVO pentru Button, sper sa reuseasca ceva si in cursa!
    Imi pare rau pentru el ca l-au dat deoparte dar il pastreaza pentru 2018 cand Alonso nu va mai fi la Mclaren, prea multi bani pentru el si este si mare comentator. Asta este planul Mclaren, sa aiba si un senior pe langa Vandorme, din pacate, a trebuit sacrificat acest domn, Jenson care nu sia- batut joc niciodata de echipa sa.
    Sper sa nu scada in forma doar pentru ca sta 1 an pe bara, chiar daca este pilot de teste, isi iese din mana. Jenson cu salariu de 6 milE anual si prafalaul ala de Alonso cu ditamai salariul.
    17 22
  • E bine ca vorbesti cu Lewis, el sta si te asculta in casti.
    12 8
  • Jenson are un salariu de 18 milE anual, am gresit mai devreme.
    5 7
  • Nu eu am scris
    Faza cu 18 mil, anul trecut a avut 6, da, asa este, anul asta ii crescusera din nou salariul
    5 6
  • Pana acum cand a fost Hamilton in pole position situatia la start a stat astfel:
    1.Australia:Hamilton si rosberg pornesc slab si sunt depasiti de ambii piloti Ferrari iar mai apoi germanul il impinge pe Lewis de pe circuit si britanicul ajunge in pluton
    2.Bahrain:Hamilton porneste din nou slab si este depasit de rosberg iar mai apoi este lovit de Bottas si cade in pluton
    3.Spania:Hamilton pierde din nou startul in favoarea lui rosberg
    4.Canada:Un nou start slab.Din fericire Hamilton este inspirat sa-i intoarca manevra lui nicusor din Australia si astfel este depasit doar de Vettel
    5.Austria:Pentru prima data Hamilton nu-l mai are langa el la start pe nico si tot pentru prima data isi pastreaza pozitia dupa start
    6.Marea Britanie:Cursa porneste cu SC
    7.Italia:imediat dupa start Hamilton cade pe 6 in schimb rosberg ajunge la conducerea cursei
    Hamilton a pierdut startul de fiecare data cand a fost nicusor langa ceea ce este extrem de suspect si este clar ca nu prea a fost vina britanicului.Anul acesta a avut starturi proaste mai multe decat in toti ceilalti ani la un loc.
    Pot asigura ca maine din nou nicusor devine lider dupa primul viraj si vom avea din nou o cursa plictisitoare cu neamtul trisor conducand cap coada asa cum sunt incantati sa vada sefii Mercedes.
    Cat despre calificari:un mare BRAVO pentru Hamilton,Verstappen,Perez si Button.Din pacate Kimi a fost peste Vettel in fiecare sesiune dar cand a contat nu a mai performat.
    15 16
  • rommy f1
    Vreau mai multe informaţii despre antrenamente, calificări şi curse în timp real sau pe undeva pe aproape, fară copy-paste de prin alte locuri, Vb orice numai de curse nu.Pentru unii dintre prieteni mai priviţi puţin şi istoricul echipelor, fără a privi doar la rezultatele de moment, şi nu vă mai supăraţi când un pilot schimbă echipa, sau nu schimbaţi echipa când pleacă pilotul. SUPORTAŢI realitatea de moment altfel nu cred că sunteţi FUN F-1 adevaraţi.
    3 6
  • Romica, fun f1 ești tu! Dac'ai fi si funny, poate te-am citi...
    3 3
  • @rommyf1: La ce te-ar ajuta mai multe informatii cand tu un stii ce inseamna a fi un "fan al Formulei 1"?
    3 5
  • Anonim
    Eu sunt un fan la Formulei 1, ce inseamna... "fun Formula 1"?
    2 5
  • rommy f1
    Aici am terminat vă rog să o lăsăm baltă succes în continuare
    3 4
  • @rommyf1: Gresit, ai terminat acum multi ani, un sfat... nu te mai obosi sa postezi... prea multe greseli gramaticale si ce spui tu nu are nici un sens oricum. Si apropo... "fan" si "fun" nu sunt acelasi lucru...
    4 4
  • razvan
    @rommy f1
    saracutul de tine esti tare prostut.Stai in banca ta ca te faci de bafta.
    2 7
  • rommy f1
    Aşa să fie
    3 1
  • Kimi a oerfoirmat si ulterior dar nu a mai vrut, l-a lasat in fata pe Vettel.
    3 2
  • Pana acum eram singurul Alex de pe aici, vad ca de azi a aparut altu, respectiv de la ora 13:57. Eu nu voi mai folosi acest nickname, a aparut altul pe aici. Si culmea, scrie in continuarea mea, mie imi apartine doar primul mesaj.
    3 1
  • @Alex: Idea este simpla, ai cumva dreptate cand ai spus ca Button castiga 6 mil euro in 2015? Eu zic ca nu, uite un link aici: http://www.crash.net/f1/news/221215/1/f1-2015-driver-salaries-published-but-who-earns-most.html. Pentru 2016, un link aici: http://www.totalsportek.com/f1/formula-1-driver-salaries/.

    Cat despre nickname, posta altcineva cu Alex inainte, si te-ai ofticat ca nu-si face cont, drept care l-ai folosit tu. Ai folosit si Anonim, te-ai ofticat ca il foloseste altcineva si te tot certi cu lumea pe aici. De ce nu iti faci un cont? Sau poate te crezi Mafalda?
    2 1
  • @Alex: Si nu esti genul care sa recunoasca cand greseste oricum, la mintit esti primul, la jigniri tot la fel, ce conteaza ce nickname folosesti?
    1 1
  • Vezi ca ma confunzi, eu de 5-6 ani postez cu acest nickname si eram singurul! Nu stiu cine e acest Anonim, habar nu am la cine te referi. Nu ma cred Mafalda, ce rost are sa imi creez cont? Eu nu ma cert cu nimeni.
    Btw, legat de?:
    "@Alex: Si nu esti genul care sa recunoasca cand greseste oricum, la mintit esti primul, la jigniri tot la fel, ce conteaza ce nickname folosesti?" Ia vezi tu ce am scris mai sus la 14:24"Faza cu 18 mil, anul trecut a avut 6, da, asa este, anul asta ii crescusera din nou salariul". Ce sa iti zic...eu scriu una, tu imi dai in cap cu alta, asa pot presupune si eu cine esti, stiind atatea despre Mclaren, de fapt toata lumea o stie, ai scris ca nu mai comentezi cat Mclaren nu scoate capul din cotet, atunci nu o face cu alt nickname. Oricum eu comentam situatia negativa pentru un pilot bun ca Jenson, subevaluat pe langa Alonsita si mai este obligat sa stea si pe bara 1 an de zile..
    PS: tu de ce nu postezi cu un cont?
    1 1
  • @Alex: N-am cum sa te confund atata timp cat eu am postat cu Alex intre 2013-2015, iar de tine n-am auzit inainte de inceputul lui 2016 cand ai inceput "sa te dai mare specialist in F1", desi semnatura ta este "bai" si "olegofrenule". Despre Button, treaba lui ce face, nu stii sa cauti pe net ce salarii are lumea ca nu sa pari prost? O simpla cautare pe google si simplu am pus doua link-uri ca sa te ajut sa intelegi cum sta treaba.Button nu cred ca-i subevaluat, atata poate, astazi o sa plece de pe locul 7 si dupa cate ture... nu cred c-o sa mai fie in top 10, desi se poate sa ma inteleg. Si daca cei de la McLaren ii ofera lui Alonso un salariu mare nu inseamna ca-l si merita? Doar nu ii da din banii tai.

    Nu am vrut sa-mi fac cont, si asa am postat initial pe un nickname (Alex) si dupa ce au postat altii, am vazut ca singurul lucru pe care il face lumea pe aici este sa arunce cu gunoi in altii. Tu ai ceva cu Alonso, eu n-am nimic cu Alonso sau orice alt pilot si nu sunt genul care sa jigneasca. Prefer sa postez mai rar si relaxat.

    Am postat de la inceputul lui 2016 cu Anonim... si n-ai facut decat sa ma jignesti, si cred ca am postat vreo 10 posturi maxim.

    Din punctul meu de vedere posteaza ce vrei tu, cearta-te cu cine vrei tu dar macar informeaza-te corect, nu-i nici o smecherie sa iesi de prost din orice discutie.
    1 1
  • Baiete, eu postez cu acest nick din 2012, despre ce vorbesti?
    Acum o dai la intors? Parca ma acuzai ca am postat cu Anonim...te doare capul, ce minte infantila ai. "nu stii sa cauti pe net ce salarii are lumea ca nu sa pari prost" De ce as face asta? N-am nimic cu Alonso, decat l-au prea supraevaluat unii in defavoarea altora si mai mult a inceput cu resposuri la adresa echipei.
    Nu imi mai pierd timpul cu tine, e clar ca ai nevoie de niste medicamente pentru psihic. Macar fa si tu sex daca nu ai bani de medicamente. Hai PA!
    1 0
  • Incredibil, exact ce ziceam ieri, ori o problema tehnica, ori o prostie a lui Lewis l-ar putea face sa piarda victoria/ Nu este posibil ca un motor nou sa pteasca asa ceva, asta este clar ceva "tehnic", se indeparta Hamilton in fata luiNico in fruntea clasamentului.
    5 0
  • Zi neagra pentru Mercedes. Ambii piloti pierd victoria.
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru