Mercedes consideră că Rosberg poate câştiga titlul doar prin erorille lui Hamilton

de Daniel Popescu
Joi, 27.08.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Niki Lauda susţine că Lewis Hamilton este imbatabil şi că poate rata titlul mondial în acest sezon doar în cazul în care va comite greşeli de care va profita coechipierul său, Nico Rosberg.

Esential 6 victorii a obtinut Lewis Hamilton in sezonul 2015
28 de puncte este diferenta dintre Lewis Hamilton si Nico Rosberg
Lewis Hamilton este principalul favorit la titlul mondial în acest sezon datorită celor şase victorii obţinute în acest sezon şi a avansului de 28 de puncte pe care îl are în clasamentul general în faţa coechipierului său, Nico Rosberg.

Niki Lauda, preşedintele celor de la Mercedes, consideră că britanicul este în prezent imbatabil şi că nu mai poate pierde titlul mondial prin prisma evoluţiei pe care o are pe tot parcursul unui weekend de cursă.

"În acest moment nu pare posibil să-l învingi pe Hamilton pentru că a avut performanţe incredibile în antrenamente şi în cursă, iar în acest moment Hamilton este imbatabil", a declarat austriacul.

În acest context, Lauda consideră că singura şansă a lui Rosberg de a emite pretenţii la trofeul suprem este ca Hamilton să comită greşeli în următoarele curse.

"Va fi greu pentru Rosberg dacă Hamilton nu face o greşeală în următoarele două curse.

Astfel de lucruri se întâmplă în curse, unul dintre piloţi merge înainte, iar celălalt se chinuie. Rosberg va încerca să lupte cu el şi se poate întâmpla ca Hamilton să facă o mică greşeală cu setările. Rosberg luptă ca un nebun, dar Hamilton şi-a crescut nivelul în special la Spa. Cred că a fost imbatabil", a adăugat el.

Via F1i

Comentarii (7)

  • @Niki Lauda
    Total de acord....
    5 2
  • serban
    Cu mașina asta și Stevens ar fi imbatabil ... în afară de mașină, pe Hamilton îl ajută și faptul că Rosberg este foarte slab anul ăsta, mă întreb ce-ar fi făcut cu Vettel, sau Alonso ca și coechipieri. Dar nu ca în 2007, când o întregă echipă a tras cu el în detrimentul spaniolului și când Ron își smulgea părul din cap când câștiga Alonso !
    21 18
  • 1. Hamilton pare imbatabil iar la ce a spus Lauda as adauga si riscul unor incidente mecanice. Sa ne amintim cate probleme stupide a avut anul trecut...
    2. Probabil Hamilton ar fi mai rapid ca Alonso si Vettel si ar lua titlul in detrimentul lor, daca ar fi coechipieri (excluzand problemele mecanice care tin de hazard)

    PS ca si la punctul 2, parerea mea este ca Alonso l-ar invinge pe Vettel daca ar fi coechipieri
    8 3
  • am enuntat o mica teorie a conspiratiei intr-o postare mai devreme, acum apare Lauda, ca presedinte al Mercedes, care face o ierarhie de valoare intre cei doi piloti ceea ce nu este normal. Poate avea o imagine de moment, dar el face o ierarhizare intre cei doi. Multe elemente marunte ma determina sa cred ca exista o ordine in echipa acolo si ca motorizare, etc.
    16 7
  • Niki Lauda a facut mereu lobby pentru Hamilton. Chiar si in perioada cand a ajuns consultant la Mercedes in 2012 si era si Schumacher acolo.

    Pentru Lauda nu exista, in prezent, alt pilot. E doar Hamilton, atat vede in ochii aia.
    Nu ii contest calitatea si valoarea, insa ca om, a luat-o de tot in jos.
    Cand te declari consultant Mercedes, tragi cu echipa, nu cu un pilot. De altfel, atunci cand Hamilton a pierdut cursa in Monaco din cauza echipei, era unfuriat. Cand Mercedesurile nu au mai terminat in podium la unguri, el era multumit ca a terminat Hamilton inaintea lui Rosberg.
    5 9
  • E vorba de Lauda, niciodata nu a fost adeptul conventionalului, stiti bine.
    5 0
  • @JugaruGabi
    Pt ca Niki Lauda vede stofa de pilot din Hamilton....si pt ca nu are ce vedea in Rosberg
    11 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru