Feedback

Lewis Hamilton

Duminica, 22 Octombrie

Formula 1: Hamilton, pole position în Statele Unite în fața lui Vettel. Bottas și Ricciardo ocupă a doua linie a grilei de start

Lewis Hamilton va pleca din pole position în Marele Premiu al Statelor Unite și va fi acompaniat pe prima linie a grilei de start de Sebastian Vettel.
Vineri, 20 Octombrie

Formula 1: Hamilton a dominat antrenamentele din Statele Unite. Vettel și Verstappen, principalii rivali

Lewis Hamilton a fost cel mai rapid în ambele sesiuni de antrenamente libere de vineri din cadrul Marelui Premiu al Statelor Unite, în timp ce Sebastian Vettel și Max Verstappen s-au evidențiat ca principalii săi rivali.
Joi, 19 Octombrie

Formula 1: Avancronica Marelui Premiu al Statelor Unite: Hamilton, șanse matematice să devină campion într-o cursă pe ploaie

Lewis Hamilton poate cuceri titlul mondial la finalul cursei de la Austin, care s-ar putea desfășoara pe ploaie, în timp ce Ferrari speră să remedieze numeroasele defecțiuni tehnice din ultima perioadă.
Marti, 17 Octombrie

Formula 1: Hamilton poate deveni campion în Statele Unite, însă Raikkonen este optimist: "Ferrari poate câștiga toate cele 4 curse"

Lewis Hamilton are posibilitatea să devină campion după cursa din Statele Unite, însă Kimi Raikkonen este încrezător că Ferrari este capabilă să câștige toate cele 4 curse rămase din acest sezon.
Duminica, 08 Octombrie

Formula 1: Hamilton a câștigat la Suzuka și are un avans de 59 de puncte după abandonul lui Vettel. Verstappen și Ricciardo, pe podium

Lewis Hamilton a câștigat cursa de la Suzuka și și-a consolidat avansul în clasamentul general la 59 de puncte după ce Sebastian Vettel a abadonat din motive tehnice. Max Verstappen și Daniel Ricciardo au completat podiumul.
Sambata, 07 Octombrie

Formula 1: Hamilton, pole position la Suzuka în fața lui Vettel. Raikkonen și Bottas, penalizați cu câte 5 poziții pe grilă

Lewis Hamilton va pleca de pe primul loc în Marele Premiu al Japoniei și va fi acompaniat pe prima linie a grilei de Sebastian Vettel, în timp ce Kimi Raikkonen și Valtteri Bottas au fost penalizați cu câte 5 poziții.
Luni, 02 Octombrie

Formula 1: Mercedes, îngrijorată de lipsa recentă de formă: "Nu am ținut pasul cu Red Bull și Ferrari"

Oficialii Mercedes admit că sunt îngrijorați de lipsa de forma pe care o traversează echipa, în ciuda faptului că Lewis Hamilton și-a extins avansul în clasamentul general.
Sambata, 30 Septembrie

Formula 1: Hamilton, pole position în Malaysia în fața lui Raikkonen și Verstappen. Vettel, ultimul loc după o defecțiune tehnică

Lewis Hamilton va pleca din pole position în Marele Premiu al Malaysiei după ce i-a surclasat pe Kimi Raikkonen și Max Verstappen. Sebastian Vettel va pleca ultimul in urma unor defecțiuni tehnice apărute în ultima sesiune de antrenamente.
Joi, 28 Septembrie

Formula 1: Avancronică Malaysia: Hamilton și Vettel luptă pe furtună în ultima cursă de Formula 1 de la Sepang

Lewis Hamilton și Sebastian Vettel au mari șanse să se confrunte pe furtună în Marele Premiu al Malaysiei, care va părăsi calendarul competițional după această cursă.
Miercuri, 27 Septembrie

Formula 1: Hamilton nu se gândește la cele 7 titluri ale lui Schumacher: "Nu am dorința de a doborî recordul mondial"

Lewis Hamilton susține că nu este interesat să doboare recordul de 7 titluri deținut de Michael Schumacher, însă vrea să-și prelungească contractul cu Mercedes care expira în 2018.

Tag-uri similare

Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru