Feedback

Lewis Hamilton

Luni, 16 Aprilie

Formula 1: Ricciardo, impulsionat de victoria din China: "Cu monopostul potrivit aș lupta pentru titlul mondial"

Daniel Ricciardo este încrezător că ar fi capabil să lupte pentru titlul mondial dacă ar aea monopostul potrivit, ca urmare a victoriei obținute în China.
Vineri, 13 Aprilie

Formula 1: Hamilton, cel mai rapid în antrenamentele din China. Pilotul Mercedes, urmat în clasament de Raikkonen și Bottas

Lewis Hamilton a stabilit cel mai bun timp în primele două sesiuni de antrenamente libere de la Shanghai și a fost urmat în clasament de Kimi Raikkonen și Valtteri Bottas.
Joi, 12 Aprilie

Formula 1: Avancronica Marelui Premiu al Chinei: Hamilton anticipează o cursă echilibrată cu Vettel după împăcarea cu Verstappen

Lewis Hamilton anticipează o luptă echilibrată cu rivalii de la Ferrari în cursa de duminică de la Shanghai. Britanicul s-a împăcat cu Max Verstappen după controversele de la finalul cursei din Bahrain.
Marti, 10 Aprilie

Formula 1: Hamilton, surprins în timp ce îl jignea pe Verstappen după incidentul din Bahrain. Olandezul îi ia apărarea: "Astfel de lucruri se întâmplă"

Lewis Hamilton l-a jignit pe Max Verstappen după acroșajul din cursa din Bahrain, însă pilotul Red Bull și Sebastian Vettel au sărit în apărarea britanicului, considerând că astfel de reacții "la cald" sunt obișnuite.
Sambata, 07 Aprilie

Formula 1: Vettel, pole position în Bahrain în fața lui Raikkonen și Bottas! Hamilton, locul 9 după retrogradarea de 5 poziții pe grilă

Sebastian Vettel va pleca din pole position în Bahrain și va fi acompaniat pe prima linie a grilei de coechipierul său Kimi Raikkonen. Lewis Hamilton va lua startul doar de pe locul 9 după o penalizare de 5 poziții ca urmare a schimbării cutiei de viteze.
Vineri, 30 Martie

Formula 1: Hamilton anticipează un sezon echilibrat: "Este greu de anticipat cine va fi mai rapid"

Lewis Hamilton consideră că doar după primele patru curse își va putea face o opinie despre cât de rapizi sunt rivalii săi, însă anticipează un sezon competițional.
Luni, 26 Martie

Formula 1: Hamilton a ratat victoria în Australia din cauza unei erori software: "Calculatorul a interpretat greșit datele"

Mercedes a dezvăluit că Lewis Hamilton a pierdut prima poziție în cursa de la Melbourne în favoarea lui Sebastian Vettel din cauza unei erori software.
Sambata, 24 Martie

Formula 1: Hamilton, pole position la Melbourne pentru prima cursă a sezonului! Raikkonen și Vettel vor pleca de pe următoarele două locuri

Lewis Hamilton va pleca din pole position în prima cursă a sezonului din Australia și va fi acompaniat pe prima linie a grilei de Kimi Raikkonen. Sebastian Vettel și Max Verstappen sunt prezenți pe linia a doua.
Vineri, 23 Martie

Formula 1: Mercedes debutează cu dreptul în noul sezon: Hamilton, cel mai rapid în antrenamentele de la Melbourne

Lewis Hamilton a stabilit cel mai bun timp în primele două sesiuni de antrenamente libere din Australia, în timp ce Red Bull a obținut timpi mai buni decât rivalii de la Ferrari.
Joi, 15 Martie

Formula 1: Hamilton este convins că își va prelungi contractul cu Mercedes, dar anticipează un sezon dificil: "Red Bull sunt cei mai rapizi în prezent"

Lewis Hamilton susține că prelungirea contractului cu Mercedes reprezintă o simplă formalitate, însă crede că Red Bull are în prezent cel mai rapid monopost.

Tag-uri similare

Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru